Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα μας παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς - Ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες & υποχρεώσεις έχουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό από τις 09:34 το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας λίγο πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε. Το πρωί η πρώτη της όψη είναι η αντίθεση με τον Δία στον Κριό και μέχρι το βράδυ θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, δίνοντας μια πιο κοινωνική και επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα. 

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Κάτι σαν τσαγκαροδευτέρα που δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Στην πορεία προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σάς πιέζει λίγο περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ