Η Madonna επηρεασμένη από την Έκλειψη… ολόγυμνη γεννάει δέντρα, πεταλούδες, ρομπότ (φωτό & βίντεο)

Παρουσιάζουν την αναπαράσταση τριών διαφορετικών μορφών γέννησης

Κάτι η Έκλειψη Σελήνης, κάτι η Πανσέληνος που ήδη έχει αρχίσει να μας επηρεάζει... δεν ήθελε πολύ η Madonna!

Μετά από ένα χρόνο δουλειάς, η star και ο Beeple κυκλοφόρησαν το Mother of Creation, ένα τρίπτυχο  NFT, στο οποίο η καλλιτέχνης ποζάρει γυμνή και «γεννάει» δέντρα, πεταλούδες και ρομπότ σαρανταποδαρούσες!

«Όταν ο Mike (Beeple) και εγώ αποφασίσαμε να συνεργαστούμε σε αυτό το έργο πριν από ένα χρόνο, ήμουν ενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ το όραμά μου για τον κόσμο ως μητέρα και καλλιτέχνηw με τη μοναδική άποψη του Mike», είπε η Madonna. σύμφωνα με το designboom.com.

«Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι που το χτίζεις μαζί από μια πνευματική ιδέα σε μια συναισθηματική ιστορία, γεννώντας την τέχνη. Ήθελα να διερευνήσω την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο που ένα παιδί έρχεται στον κόσμο μέσα από τον κόλπο μιας γυναίκας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης γεννά τη δημιουργικότητα. Το πιο σημαντικό, θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να ωφελήσουμε τις μητέρες και τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή».

Με το Mother of Creation, η Madonna και ο Beeple παρουσιάζουν την αναπαράσταση τριών διαφορετικών μορφών γέννησης. Τα τρια animations, ενός λεπτού δείχνουν το σώμα της star να γεννά ένα δέντρο σε ένα εργαστήριο, πεταλούδες σε μια πόλη του Mad Max και μηχανικές σαρανταποδαρούσες σε έναν κήπο.

Βέβαια δεν «είδαν» όλοι οι θαυμαστές της με καλό μάτι το νέο εγχείρημα της Madonna με χρήστες να σχολιάζουν μεταξύ άλλων ότι «είναι απελπισμένη για προσοχή» και πως «ελπίζω να μην είχα μάτια, αλλά τουλάχιστον είναι για φιλανθρωπικό σκοπό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ