Αυγουλού η Ιζαμπέλα Ροσελίνι του Χόλιγουντ: Μας δείχνει τα βιολογικά της αυγά & τα συγκρίνει με του σούπερ μάρκετ (φωτό)

Το χρώμα του κελύφους των αυγών ποικίλλει ανάλογα με τις ράτσες των κοτόπουλων

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι περήφανη για τα βιολογικά της αυγά!

Εδικότερα η 69χρονη Ιταλίδα συγγραφέας, μοντέλο, και ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατά δύο πακέτα με αυγά και να τα συγκρίνει, σημειώνοντας ότι αυτά που προήλθαν από τις κότες της έχουν διάφορα χρώματα, ενώ του καταστήματος είναι όλα λευκά.

 

 

«Επιδεικνύομαι! Τα αυγά από τις κότες μου (τα πολύχρωμα) συγκριτικά με τα αυγά που αγοράστηκαν από ένα κατάστημα (ολόλευκα). Ένα παράδειγμα βιοποικιλότητας.

Το χρώμα του κελύφους των αυγών ποικίλλει ανάλογα με τις ράτσες. Έχουμε περίπου 20 διαφορετικές ράτσες κοτόπουλων στο @mamafarm. Μερικές πολύ σπάνιες» διαβάζουμε στην ανάρτησή της.

 

 

Η κόρη του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι και της ηθοποιού Ίνγκριντ Μπέργκμαν, η οποία είχε υπάρξει στον παρελθόν παντρεμένη με τον  Μάρτιν Σκορτσέζε, έχει δημιουργήσει μαζί με την βοήθεια μερικών φίλων μια φάρμα στο Long Island.

 

 

 

 

Σε μια έκταση 28 στρεμμάτων στο Bellport της Νέας Υόρκης, εκτρέφει κοτόπουλα, καλλιεργεί βιολογικά λαχανικά και παράγει μέλι και αυγά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ