Εντυπωσιακά εγκαίνια για την Miss ΖΑΓΟΡΙ - Υποδέχθηκε τις διάσημες φίλες της στην pop art έκθεσή της (φωτό / βίντεο)

Η Caroline de Souza, είναι διακεκριμένη καλλιτέχνης της Pop Art, μητέρα και σύζυγος του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας εμφιαλωμένων νερών «Zαγόρι» Βασίλη Χήτου.

Την Τρίτη 17 Μαίου Caroline de Souza εγκαινίασε την νέα της έκθεση με έργα που αφορούν την υγεία στον ΄χωρο εκδηλώσεων Amalias36.  

 

«All we need is health, not only love! Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η υγεία ήρθε στο προσκήνιο θυμίζοντάς μας πόσο σπουδαία και καθόλου δεδομένη είναι. Σε αυτά τα έργα, η καλλιτέχνης Caroline De Souza προσεγγίζει με σύγχρονη ματιά το κλασικό άγαλμα της θεάς Υγείας, που κατά τη μυθολογία ήταν η προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής, προσθέτοντας και μερικά στοιχεία pop art», αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

 

 

 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε η enfant gâté του Ελληνικού star system. 

 

 

Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οι οποίες φωτογραφήθηκαν μαζί της αλλά και με τα έργα τέχνης της. 

 

 

Η Carolina De Souza γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βραζιλία, παρακολούθησε μαθήματα fashion design και αποφοίτησε από το Istituto di Moda Burgo. Στη συνέχεια εργάστηκε σε γνωστούς σχεδιαστές μόδας, μεταξύ των οποίων οι Στέφανο Γκαμπάνα, Ντομένικο Ντόλτσε και Ελιο Φιορούτσι. Έχει ντύσει διάσημες Ελληνίδες, έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων και ξεδίπλωσε το ταλέντο της στις καλές τέχνες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ