Bίντεο-σοκ: Ο άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας, στο ίδιο σχολείο με του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Άγριο βίντεο, δείχνει σοκαριστικό ξυλοδαρμό! 

Ένα σοκαριστικό βίντεο που έχει συγκλονίσει  και δείχνει τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στο ίδιο γυμνάσιο που φοιτούσε ο 14χρονος Μάκης που αυτοκτόνησε, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο έφερε στην επιφάνεια ο Star, μια ομάδα μαθητών είχε ρίξει κάτω το κορίτσι και το χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα.

«Βάρα την! Βάρα την!», ακούγονται να λένε, ενώ το κορίτσι φώναζε δυνατά. Η μαθήτρια προσπαθούσε να προφυλαχτεί κρατώντας το κεφάλι της.

«Σου είπα κάτι; Σου είπα δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί;», ακούγονται να λένε.

«Μου έκαναν μπούλινγκ καιρό. Η μητέρα μου μίλησε πάρα πολλές φορές στον διευθυντή και σε καθηγητές. Τίποτα, δεν έγινε ποτέ», είπε η μαθήτρια στο Star.

Η μητέρα της μαθήτριας έστειλε εξώδικο στον διευθυντή του σχολείου, αναφέροντας ότι η κόρη της γίνεται συχνά θύμα βίαιων επιθέσεων εντός αλλά και εκτός σχολείου.

«Το παιδί μου φοβόταν, δεν μου μίλησε. Το ανακάλυψα μόνη μου. Όταν μου μίλησε, ήταν πολύ φοβισμένη. Έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να έρθει στο σχολείο», ανέφερε η μητέρα της.

Ο διευθυντής του σχολείου απαντώντας στο εξώδικο διαμαρτυρίας ανέφερε πως «καμία καταγγελία από όσα μας αναφέρετε ότι συνέβησαν εντός του σχολείου, δεν έχει καταγγελθεί από την μαθήτρια κι ότι οι υπεύθυνες καθηγήτριες για την σχολική βία, ανέλαβαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ