Η 41χρονη Gisele στο εξώφυλλο της British Vogue: «Φαινόταν ότι έχω τα πάντα, όμως ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο» (φωτό & βίντεο)

Ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Gisele Bündchen!

Το super model που μεσουράνησε στις πασαρέλες, στα τέλη της δεκαετίας του '90 και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, για 15 συνεχόμενα χρόνια, φιλοξενήθηκε στην βρετανική Vogue και πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Ιουνίου.

Η  καλλονή από την Βραζιλία φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel και μίλησε μεταξύ άλλων για τις νεανικές της ανησυχίες αλλά και για το γιατί στα 41 της νιώθει (και φαίνεται) καλύτερα από ποτέ.

«Προς τα έξω φαινόταν ότι έχω τα πάντα κι ας ήμουν μόλις 22 ετών. Μέσα μου όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο» θα πει χαρακτηριστικά στην British Vogue η Gisele, σημειώνοντας ακόμα ότι πάθαινε κρίσεις πανικού λόγω του άγχους, το οποίο και ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς της. 

«Ξεκινούσα τη μέρα μου με ένα Frappuccino με γεύση μόκας και σαντιγί και τρία τσιγάρα. Και έκλεινα το κάθε μου βράδυ, με ένα μπουκάλι κρασί. Φανταστείτε τι έκανε αυτό στο μυαλό μου» είπε το διάσημο μοντέλο.

Αυτή η κατάσταση κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο με την ίδια να ζητά την  βοήθεια ενός ομοιοπαθητικού. Έτσι «έκοψε» την ζάχαρη, τα δημητριακά, τα γαλακτοκομικά, την καφεΐνη, το αλκοόλ και τα τσιγάρα.

«Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου. Τον θυμάμαι να μου λέει "θες να ζήσεις;" Ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω υγιής. Τρεις μήνες αργότερα, τα συμπτώματα της στέρησης είχαν σχεδόν εξαφανιστεί. Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα στα σαράντα μου παρά στα 20 μου. Και όχι μόνο σωματικά… Όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει στα 40. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει» τόνισε.

Ακόμα η Gisele αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Tom Brady, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian. Να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον 14χρονο John Edward Thomas, από προηγούμενή του σχέση. 

«Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να παραμείνουμε ευτυχισμένοι μέχρι και σήμερα. Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Tom εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Tom εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου» είπε η Gisele, η οποία έχει πολύ καλή σχέση με τον γιο του άντρα της.

«Θυμάμαι ότι στην αρχή δεν είχε ιδέα τι είναι ο τοκετός στο σπίτι. Μου έλεγε να μην το κάνω, γιατί θα πεθάνω. Τελικά, τον έπεισα να κάνει μια μικρή έρευνα και συμφώνησε. Έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και θα αποφασίσω εγώ το πώς θα γεννήσω» είπε ακόμα αναφορικά με την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι και όχι σε μαιευτήριο.

Παράλληλα η Gisele μίλησε στην Vogue για μερικές από τις top εμφανίσεις που έχει κάνει μέσα στα χρόνια και αποδόμησε στην κάμερα του περιοδικού 22 look της, από το 1982 έως και σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ