Όταν η Ολυμπία Κρασαγάκη φωτογράφισε τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο με τα καθηλωτικά πράσινα «μάτια γάτου» (φωτό)

«Δεν σε καθηλώνει με το σχεδόν αφύσικο χρώμα των ματιών του αλλά με την ευγένεια του»

Ο Τίμος Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και πόζαρε στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Τόσο η διάσημη φωτογράφος, όσο και ο σεφ με τα απίθανα «γατίσια» μάτια, έχουν δημοσιεύσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram τα κλις της φωτογράφισης.

«Ο @timos_zacharatos δεν σε καθηλώνει με το σχεδόν αφύσικο χρώμα των ματιών του αλλά με την ευγένεια του.“The eyes Chico, they never lie…”» σημειώνει η Κρασαγάκη στην ανάρτησή της.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο σεφ του Mega και ιδιοκτήτης των Fine Dining Company και Street Food Hooligans από πλευράς του θα γράψει σε σχετικό post: «Στην κουζίνα μου νιώθω πιο άνετα από ότι στις συνεντεύξεις αλλά με τον Γιώργο Πράσινο κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα. Θα τη διαβάσετε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με Τα Νεα!!!».

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

«Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Ζαχαράτος.

Ακόμα ο σεφ, που συμμετείχε στο Πάμε Δανάη, ρωτήθηκε αν θα φλέρταρε την Δανάη Μπάρκα, έξω στον δρόμο.

«Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων (...) Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό» απάντησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ