Κάννες - κόκκινο χαλί: Οι πρωταγωνίστριες που επέλεξαν την απλότητα του ανδρικού κοστουμιού - Να φάνε όμως κάτι… (φωτό)

Κομψές αλλά πολύ αδύνατες

Το κοστούμι είχε την τιμητική του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών με διάσημες κυρίες - να επιλέγουν ανδρόγυνα looks.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί σχεδιαστές και οίκοι μόδας έχουν προτείνει το τελευταίο διάστημα το παντελόνι - σακάκι, το οποίο είναι μέσα στις τοπ τάσεις της σεζόν και για βραδινές εμφανίσεις. 

 

 

 

 

Έτσι δεν ήταν λίγες οι γυναίκες, που αντί για κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα, στράφηκαν στην απλότητα του ανδρικού κοστουμιού. Βέβαια πολλές από αυτές, αν και κομψές ίσως να χρειαζόντουσαν λίγα κιλά παραπάνω, αφού φάνηκαν αρκετά αδύνατες!

Πάμε να δούμε όμως τι έβαλαν στο κόκκινο χαλί.

Η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Sandrine Kiberlain φόρεσε ένα κρεμ Ami κοστούμι σχεδιασμένο από τον Alexandre Mattiussi.

Το top model και ακριβίστρια από την Πολωνία  Anja Rubik εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι YSL το οποίο είχε συνδυάσει με ένα υπέροχο κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκαι και ένα δαχτυλίδι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg (@greg_kapri)

Μαύρο και για την ηθοποιό και καλλιτέχνη από τον Καναδά Charlotte Le Bon.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Η Γαλλίδα ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος μπορεί να μην έβαλε κοστούμι, ωστόσο προτίμησε και αυτή την απλότητα - άλλωστε το έχουν αυτό οι Γαλλίδες - φορώντας ένα σύνολο από τον οίκο στο χρώμα της σαμπάνιας.

 

 

Ειδικότερα εμφανίστηκε με ένα παντελόνι και ένα ασορτί κορσέ, ενώ τον λαιμό της στόλιζε ένα όμορφο περιδέραιο.

Θα κλείσουμε την Charlotte Casiraghi, την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και πρέσβειράς της Chanel, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της  Pierre Casiraghi.

 

 

Η  Charlotte φόρεσε ένα υπέρχο blue nuit φόρεμα από τον γνωστό οίκο μόδας. Φυσικά πρόκειται για μια άκρως βραδινή εμφάνιση, ωστόσο η πριγκίπισσα - όπως και οι κυρίες που προαναφέραμε - είχε το μίνιμαλ στοιχείο στο look της.

Πέρα από τα κοσμήματα που έδιναν κάποια λάμψη στο σύνολο, επέλεξε να μην βαφτεί έντονα και να μαζέψει τα μαλλιά της επάνω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ