Γάμος Kardashian - Barker: Το άκρον άωτον του νεοπλουτισμού σε εμφανίσεις - Όλα όσα έγιναν στο Portofino (φωτό & βίντεο)

Είπαν «I do» για τρίτη - και ελπίζουμε για τελευταία - φορά!

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν την Κυριακή στο κοσμοπολίτικο Portofino της Ιταλίας, με την τελετή να γίνεται στην L'Olivetta, μια βίλα που ανήκει στους Dolce & Gabbana - έτσι δεν πρέπει μας κάνει εντύπωση που όλα τα outfits ήταν από τους διάσημους designers.

Μετά την «προπόνηση» στο Λας Βέγκας και την νόμιμη τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, η 43χρονη reality star και ο 46χρονος ντράμερ των Blink182 είπαν «I do» για τρίτη - και ελπίζουμε για τελευταία - φορά!

Φωτογραφίες: Instagram 

Η δεξίωση έγινε στο Castello Brown, ένα κάστρο του 16ου αιώνα που βρίσκεται στην παραθαλάσσια ιταλική πόλη - θέρετρο και στον γάμο βρέθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι των νεόνυμφων.

Τόσο το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι - όσο και τα outfits που φόρεσαν οι γυναίκες της οικογένειας Kardashians - Jenners ήταν από τον Dolce & Gabbana. Άλλωστε και στο δείπνο που έγινε πριν τον γάμο τις είδαμε να φορούν ρούχα του γνωστού οίκου μόδας.

Βέβαια η καλαισθησία μάλλον δεν είναι στο DNA τους... Νεοπλουτισμός και κιτς αισθητική, είναι λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τα looks τους.

 

 

Η Kourtney επέλεξε για τον γάμο της ένα μίνι, σατέν φόρεμα - που παρέπεμπε περισσότερο σε lingerie - και ένα τεράστιο πέπλο με την απεικόνιση της Παναγίας - όπως αυτή απεικονίζεται και στο τατουάζ που έχει κάνει ο Travis.

Σε σχετική ανάρτηση που έχει γίνει στο Istagram των Dolce & Gabanna διαβάζουμε για το νυφικό της Kardashian: «Η Kourtney Kardashian φοράει ένα μοναδικό στο είδος του #DGAltaModa λευκό μεταξωτό φόρεμα από δαντέλα και σατέν και ένα δραματικό χειροποίητο κεντημένο πέπλο.

Για το φόρεμα, οι #DomenicoDolce και #StefanoGabbana εμπνεύστηκαν από τις εμβληματικές φιγούρες των ιταλικών εσωρούχων και τη dolce vita. Ο κορσές ενισχύει τη σιλουέτα χάρη σε ένα σχέδιο πλούσιο σε εκλεκτά κοψίματα και υλοποιήθηκε ακολουθώντας εξειδικευμένες τεχνικές ραπτικής που τονίζουν τη θηλυκότητα.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fashionindustry777

 

Η Kourtney φοράει ένα φαρδύ, μακρύ πέπλο από τούλι με απλικέ από λουλουδάτη δαντέλα εμπνευσμένο από τα λουλούδια των κήπων του Portofino. Το πέπλο έχει κεντηθεί στο χέρι με μια μεγάλη απεικόνιση της Παναγίας και τις λέξεις «οικογένεια, σεβασμό, πίστη».

Το κέντημα, που έγινε με την τεχνική "σταυροβελονιά", θυμίζει το τατουάζ του συζύγου της Travis και αποτελεί σύμβολο συμμαχίας, σεβασμού και κοινής αφοσίωσης. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με γάντια από τούλι και λευκές δαντελένιες γόβες».

Όσο για την Kim Kardashian αυτή εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα με ζιβάγκο και μακριά μανίκια, το οποίο και συνδύασε με έναν μεγάλο χρυσό σταυρό, διακοσμημένο με πράσινες πέτρες. 

 

 

Στα μαύρα ντύθηκε και η  Khloe η οποία φόρεσε επίσης ένα δαντελένιο φόρεμα το οποίο είχε ανοιχτούς ώμους και είχε συνδυαστεί με ένα μεγάλο, χρυσό headpiece.

Ποιο ρομαντικές η Kendall και η Kalie Jenner, οι οποίες επέλεξαν για τον γάμο της αδερφής τους floral φορέματα. Η δεύτερη ταξίδεψε στην Ιταλία με την mini-me κόρη της Stormi. Η μαμά της οικογένρειας Kris Jenner από πλευράς της φόρεσε ένα μάξο ροζ φόρεμα με φτερά. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

 

 

Παράνυφοι του ζευγαριού ήταν τα παιδιά τους, ο 18χρονος γιος του Barker, Landon και η 9χρονη κόρη της Kourtney, Penelope.

Να σημειωθεί ότι η Kardashian έχει αποκτήσει τπν 12χρονο Mason, τον 7χρονο Reign και την Penelope από τον πρώην σύντροφό της Scott Disick.

Ο Travis έχει δύο παιδιά (τον Landon και τον 16χρονη Alabama) με την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler. Έχει ακόμα μια θετή κόρη την Atiana de la Hoya (κόρη της πρώην συζύγου του Shanna και του Oscar De La Hoya).

 

 

 

 

 

 

Η 16χρονη κόρη του Barker - η οποία ήταν στον γάμο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά τους - φόρεσε ένα midi φόρεμα στην ίδια απόχρωση με αυτό της μικρής Penelope.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ