Ανάσταση η Βρετανία με τον έρωτα φιλόξενου οικογενειάρχη & Ουκρανής πρόσφυγα - Πρωτοσέλιδο τα δάκρυα της απατημένης συζύγου (φωτό)

Ήρθε σπίτι τους και 10 ημέρες μετά έφυγαν και ζουν μαζί στο σπίτι των γονιών του!

Πρωτοσέλιο στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει η ιστορία του 29χρονου που άφησε την οικογένειά του για τα μάτια Ουκρανής πρόσφυγα.

Η 22χρονη Sofia Karkadym έφυγε από την Lviv της Ουκρανίας, μετά την ρωσική εισβολή και μετακόμισε με τον Tony Garnett, τη σύζυγό του Lorna και τα δύο παιδιά τους στο Μπράντφορντ, στις αρχές Μαΐου.

Ωστόσο μόλις 10 ημέρες αργότερα ο Tony και η Sofia μετακόμισαν στο σπίτι των γονιών του 29χρονου. Ο Garnett είπε ότι είναι ερωτευμένος με την Karkadym και θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Η 22χρονη υποστήριξε από πλευράς της ότι δεν φταίει για την κατάρρευση της σχέσης του αγαπημένη της και της συζύγου του, λέγοντας στην Sun: «Αυτό δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Μου άρεσε η οικογένεια. Πέρασα πολύ χρόνο με τη Lorna και προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ήταν όμως διπρόσωπη.

Οι συνεχείς υποψίες της και η ένταση, απλώς έσπρωξε εμένα και τον Tony πιο κοντά. Δημιουργούσε αυτή την κατάσταση λέγοντας συνεχώς ότι κάτι συνέβαινε ενώ δεν συνέβαινε. Άρα αυτό φταίει».'

Η απατημένη μητέρα Lorna Garnett είπε από πλευράς της εξέφρασε τον θυμό της για το γεγονός ότι ο πατέρας των παιδιών τους την άφησε για την καλεσμένη τους.  Μιλώντας στη Sun την Κυριακή, είπε, σύφωνα με την Daily Mail, ότι πιστεύει ότι η δεσποινίς Karkadym «είχε το βλέμμα της στον Atony από την αρχή, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε».

Και πρόσθεσε: «Δεν την ένοιαζε η καταστροφή που άφησε πίσω. Όλα όσα ήξερα έχουν ανατραπεί μέσα σε δύο εβδομάδες».

Η κ. Garnett είπε στην εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις σχετικά με το πρόγραμμα (σ.σ. φιλεξενίας), αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό αφού είδε την «τρομακτική» κατάσταση στην Ουκρανία στις ειδήσεις.

«Αποφάσισα ότι ήταν το σωστό να βάλω μια στέγη πάνω από το κεφάλι κάποιου και να τον βοηθήσω σε μια απελπιστική ανάγκη. Και έτσι μου ανταπέδωσε η Sofia, το ότι της έδωσα σπίτι».

Η οικογένεια προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την Karkadym, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει Ουκρανούς που προσπαθούν να δραπετεύσουν από την εμπόλεμη χώρα τους.

Ο Tony είπε στην βρετανική εφημερίδα ότι «ήθελε να κάνει το σωστό» και πως η Sofia ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο ήρθε σε επαφή σε μια σελίδα στο Facebook, μέσα από την οποία ο 29χρονος είχε προσφερθεί να φιλοξενήσει κάποιον πρόσφυγα, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχήματος.

Η Karkadym, η οποία εργάζεται ως μάνατζερ πληροφορικής, έφτασε στο Μάντσεστερ στις 4 Μαΐου αφού περίμενε για εβδομάδες στο Βερολίνο μέχρι να εγκριθεί η βίζα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Garnett είπε ότι αυτός και η καλεσμένη του ανέπτυξαν γρήγορα μια καλή σχέση και οι κόρες του - ηλικίας 6 και 3 ετών - συμπάθησαν την Sofia η επί 10 χρόνια σύντροφός του δεν είχε την ίδια γνώμη.

Photo: Instagram - @sonya_dobrvlsk

 

Καθώς ο Garnett μιλούσε σλοβάκικα μπορούσε να συννενοηθεί με την 22χρονη Ουκρανή κάτι που έκανε την γυναίκα του να ανησυχεί ακόμα περισσότερο, μιας και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγαν.

«Τα πηγαίναμε υπέροχα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αυτό — αν και μπορώ να καταλάβω γιατί η Lorna άρχισε να τη ζηλεύει και ναγανακτεί», είπε ο κ. Garnett.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, η  Karkadym πήγαινε με τον  Garnett στο γυμναστήριο και μιλούσαν στο αυτοκίνητό του, ενώ στο σπίτι ήρθαν πιο κοντά σωματικά.

«Στο σπίτι συνειδητοποίησα ότι βρίσκαμε δικαιολογίες για να αγγίζουμε και να βουρτσίζουμε ο ένας τον άλλον, ήταν φλερτ και τίποτα περισσότερο από αυτό δεν συνέβη, μέχρι εκείνο το στάδιο», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ