Δύο κούκλες! Η κόρη & η εγγονή του ιερού τέρατος του γαλλικού σινεμά Jean-Paul Belmondo στις Κάννες (φωτό)

Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών περπάτησε η κόρη και η εγγονή του ιερού τέρατος του γαλλικού κινηματογράφου Jean-Paul Belmondo, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021, σε ηλικία 88 ετών.

Η Stella και η Annabelle Belmondo βρέθηκαν στην προβολή της ταινίας  'Brother And Sister' και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η 18χρονη Stella -  καρπός του έρωτά του μεγάλου ηθοποιού και της χορεύτριας Natty Tardivel  - επέλεξε ένα καλοκαιρινό, ασύμμετρο, floral φόρεμα με έναν ώμο. Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα και καφέ mules. 

Δείτε επίσης: Στέλλα: Η 18χρονη κόρη του Jean-Paul Belmondo - Σπάραξε η καρδιά της, όταν ο μπαμπάς ερωτεύτηκε στα 75 ένα κουνελάκι του Playboy

Όσο για την εγγονή του Belmondo, η Annabelle εμφανίστηκε στις Κάννες με ένα κόκκινο, στράπλες φόρεμα και κοσμήματα Marco Bicego.

Η 34χρονη ηθοποιός και μοντέλο μεγάλωσε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και πλεόν μένει στην Γαλλία. Είναι κόρη της Florence Belmondo και εγγονή του Γάλλου ηθοποιού (η μαμά της είναι κόρη του).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ