Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επειδή σήμερα η κυκλοθυμία θα περισσεύει, καλό είναι να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο συναισθηματικούς και πιο πρόθυμους να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε θετικά ή αρνητικά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο επιρρεπείς στο να απορροφήσουμε την ενέργεια των άλλων στο περιβάλλον που κινούμαστε.

Έτσι αν κάποιος είναι θλιμμένος ή θυμωμένος μπορεί να πιάσουμε τον εαυτό μας να αισθάνεται περίεργα σαν το πρόβλημα του άλλου να είναι δικό μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο στους Ιχθύς και τα επίπεδα της ενέργειας σας μπορεί να νιώθετε ότι είναι κάπως πεσμένα σήμερα. Ή μπορεί να νιώθετε εσωτερική ένταση και θυμό, σχεδόν χωρίς να ξέρετε γιατί νιώθετε έτσι. Ευτυχώς είναι κάτι που δεν θα διαρκέσει πολύ, αφού από αύριο που θα περάσουν Σελήνη και Άρης στο ζώδιο σας όλα θα γίνουν κάπως πιο ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη, η έμφαση σήμερα είναι σε δυο τομείς, στον τομέα φίλων-συνεργατών, αλλά και των στόχων. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω κάποιων περίεργων συμπεριφορών των άλλων ή μπορεί να μην ξέρετε ποιον πρέπει να υποστηρίξετε ανάμεσα στους συνεργάτες ή και τους φίλους σας αν υπάρχει πόλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Άρη στους Ιχθύς σήμερα δημιουργεί συνθήκες σύγχυσης ή και ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ