Κριστίν Λαγκάρντ: Να πώς ντύνονται οι μεγάλες κυρίες - Τα french looks της προέδρου της ΕΚΤ (φωτό)

Στα 66 της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά το στυλ

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για το γούστο τους και η Κριστίν Λαγκάρντ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στα 66 της χρόνια η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, αποτελεί - όσον αφορά το στυλιστικό κομμάτι - παράδειγμα προς μίμηση.

Μετα σακάκια και τα ταγιέρ να είναι από τα αγαπημένα της κομμάτια η Λαγκράντ εμφανίζεται πάντα με κομψά, ζηλευτά outfits. Αλλωστε μιλάμε για μια δυναμική γυναίκα που έχει καταφέρει να «κυριαρχήσει» σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο.

Ωστόσο ούτε η θέση, ούτε η ηλικία της την περιορίζουν από το να φορέσει σικάτα σύνολα. Λατρεύει τα tweed σακάκια - αφού έχει αδυναμία και στα Chanel, των οποίων και είναι σήμα - κατατεθέν το συγκκεριμένο ύφασμα - ενώ παράλληλα θα την δούμε συχνά να φορά χρώματα, όπως ραδακινί, κόκκινο και μπλε.

Ολοκληρώνει πάντα τις εμφανίσεις της με υπέροχα κοσμήματα, ενώ επίσης έχει μεγάλη αδυναμία στα μαντήλια.

Η Κριστίν Μαντλέν Οντέτ Λαγκάρντ γεννήθηκε στο Παρίσι (1 Ιανουαρίου 1956) και εκτός από πολιτικός είναι και δικηγόρος.

Στο παρελθόν διετέλεσε, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικό Ταμείου, Γαλλίδα υπουργός Οικονομίας (από το 2007 ως τις 29 Ιουνίου 2011), υπουργός Γεωργίας και Αλιείας, καθώς και υπουργός Εμπορίου, στην κυβέρνηση του Ντομινίκ ντε Βιλπέν. Η Λαγκάρντ έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα στο αξίωμα της υπουργού Οικονομικών σε οικονομία-μέλος των G8.

Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 201

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ