Να σπάσουμε το Sunday Βlues ? Τα Top 10 spa στα χιόνια για να

Δεινοί σκιέρ ή απλοί λάτρεις του χιονιού μετατρέπουν σε χειμερινά καταφύγιά τους ορεινά spa που τους προσφέρουν πολυτελείς στιγμές χαλάρωσης μετά τα σλάλομ στις πίστες. Δείτε τα καλύτερα spa στα χιόνια, εκεί όπου οι θεραπείες και οι βουτιές στη θερμαινόμενη πισίνα περιλαμβάνουν απαραίτητα και θέα σε χιονοσκέπαστες πλαγιές. 

Δεινοί σκιέρ ή απλοί λάτρεις του χιονιού μετατρέπουν σε χειμερινά καταφύγιά τους ορεινά spa που τους προσφέρουν πολυτελείς στιγμές χαλάρωσης μετά τα σλάλομ στις πίστες. Δείτε τα καλύτερα spa στα χιόνια, εκεί όπου οι θεραπείες και οι βουτιές στη θερμαινόμενη πισίνα περιλαμβάνουν απαραίτητα και θέα σε χιονοσκέπαστες πλαγιές.
 

 
Val Di Luce Spa Resort, Tοσκάνη

Ορεινό spa resort σε ειδυλλιακή τοποθεσία με τεράστιο χαμάμ, θερμαινόμενη πισίνα με jets για μασάζ κάτω από το νερό, δεύτερη πισίνα με πιο ζεστό νερό και θαλάσσια άλατα, υπαίθριο υδρομασάζ, ατμόλουτρο ντυμένο με λευκό μάρμαρο, αλπική σάουνα, γυμναστήριο και δωμάτια θεραπειών. Highlight η θερμαινόμενη πισίνα που βρίσκεται κάτω από μια εντυπωσιακή, γυάλινη πυραμίδα. Φανταστείτε κάτι σαν την πυραμίδα του Λούβρου μόνο που αυτή τη φορά έχετε θέα στα βουνά και τα αστέρια (via Val di Luce, Abetone, tηλ.: 0039 0573 60961, www.valdilucesparesort.it).







  Le Chabichou, Courchevel, Γαλλία Το παραδοσιακό σαλέ στην καρδιά της Courchevel 1850 έχει πιστούς θαμώνες που επιστρέφουν κάθε χειμώνα για τη ρουστίκ ατμόσφαιρα, το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο, την κοντινή απόσταση στις πίστες της περιοχής Les Trois Vallées αλλά και για το spa που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Διαθέτει εντυπωσιακή πισίνα και χώρους χαλάρωσης αλλά το highlight του spa είναι το μπάνιο γεμάτο άλατα Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου) που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μέσα σε λίγα λεπτά (Rue des Chenus, Courchevel 1850, τηλ.: 00334 79 080055, www.chabichou-courchevel.com). - See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=1&article=5267&page=0#sthash…
Le Chabichou, Courchevel, Γαλλία Το παραδοσιακό σαλέ στην καρδιά της Courchevel 1850 έχει πιστούς θαμώνες που επιστρέφουν κάθε χειμώνα για τη ρουστίκ ατμόσφαιρα, το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο, την κοντινή απόσταση στις πίστες της περιοχής Les Trois Vallées αλλά και για το spa που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Διαθέτει εντυπωσιακή πισίνα και χώρους χαλάρωσης αλλά το highlight του spa είναι το μπάνιο γεμάτο άλατα Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου) που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μέσα σε λίγα λεπτά (Rue des Chenus, Courchevel 1850, τηλ.: 00334 79 080055, www.chabichou-courchevel.com). - See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=1&article=5267&page=0#sthash…;
Le Chabichou, Courchevel, Γαλλία

Το παραδοσιακό σαλέ στην καρδιά της Courchevel 1850 έχει πιστούς θαμώνες που επιστρέφουν κάθε χειμώνα για τη ρουστίκ ατμόσφαιρα, το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο, την κοντινή απόσταση στις πίστες της περιοχής Les Trois Vallées αλλά και για το spa που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Διαθέτει εντυπωσιακή πισίνα και χώρους χαλάρωσης αλλά το highlight του spa είναι το μπάνιο γεμάτο άλατα Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου) που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μέσα σε λίγα λεπτά (Rue des Chenus, Courchevel 1850, τηλ.: 00334 79 080055, www.chabichou-courchevel.com).





Bagni di Bormio Spa Resort, Βόρμιο, Ιταλία

Ένας ολόκληρος κόσμος στα χιόνια με δύο ξενοδοχεία και δύο κέντρα ευεξίας. Από τα λουτρά του, που μετρούν πάνω από 2.000 χρόνια ιστορίας, πέρασαν ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο βασιλιάς της Ιταλίας Βίκτωρ Εμμανουήλ Β' αλλά και όλη η αυτοκρατορική αυλή της Αυστρίας. Στη διάθεσή μας αμέτρητες πηγές, καταρράκτες, ιαματικά λουτρά, ατμόλουτρα αλλά και τη μοναδική φυσική σπηλιά με ιαματικά νερά στον κόσμο, με θερμοκρασία που φτάνει όσο προχωράμε στο εσωτερικό της τους 48 βαθμούς Κελσίου (Via Bagni Nuovi 7, Valdidentro, τηλ.: 0039 0342910131, www.bagnidibormio.it).







Δείτε όλα τα σπα του ΤΟΠ 10 στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ