Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που οι γονείς απεγνωσμένοι τρέχουν στο σχολείο - μέσα εκτυλισσόταν το δράμα του μακελειού

19 παιδιά και δυο ενήλικες βρήκαν τον θάνατο...

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από το μακελειό στο Τέξας, που δείχνει τους γονείς, σε απόγνωση, να τρέχουν προς το σχολείο.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Snapchat και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει πολλούς γονείς να κατευθύνονται προς το Δημοτικό Robb, όπου 19 παιδιά και δύο ενήλικες βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, μαθητής λυκείου στην Ουβάλντε, άνοιξε πυρ.

Τουλάχιστον δύο άτομα διακρίνονται να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους, την ώρα που οι γονείς, μέσα στην αγωνία, κατευθύνονται προς το σχολείο για να δουν τι έχει συμβεί.

Μια από τους νερκούς ήταν η δασκάλα της τετάρτης δημοτικού Eva Mireles, με την θεία της  Lydia Martinez Delgado να αναφέρει, σύμφωνα με την Daily Mail, σε δήλωσή της:

«Είμαι έξαλλη που συνεχίζονται αυτοί οι πυροβολισμοί, αυτά τα παιδιά είναι αθώα. Τα όπλα δεν πρέπει να είναι εύκολα διαθέσιμα σε όλους. Αυτή είναι η πατρίδα μου, μια μικρή κοινότητα με λιγότερους από 20.000 κατοίκους.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό θα συνέβαινε σε ιδιαίτερα αγαπημένα μου πρόσωπα... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε  για τη χώρα μας, το κράτος, τα σχολεία και ειδικά για τις οικογένειες όλων ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ