Έγκυος η νέα πριγκίπισσα της Ρωσίας Rebecca Victoria Romanoff - Θα αποκτήσει απόγονο ο Μέγας Δούκας σύζυγός της (φωτό)

Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Απόγονο στον Μέγα Δούκα της Ρωσίας George Mikhailovich  θα «χαρίσει» η αγαπημένη του Rebecca Victoria Romanoff, η οποία και είναι έγκυος.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου ο 41χρονος μοναχογιός της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna και η 40χρονη Ιταλίδα σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο το φθινόπωρο.

 «Η Αυτοκρατορική Υψηλότης Μεγάλη Δούκισσα Μαρία, Επικεφαλής του Αυτοκρατορικού Οικογενειακού της Ρωσίας, έλαβε αυτά τα νέα με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη στον Θεό» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Προστίθεται επίσης ότι η μέλλουσα μητέρα «είναι καλά στην υγεία της». Ως εκ τούτου, δεν έχει πρόθεση, προς το παρόν, να ακυρώσει ή να αναβάλει τις δεσμεύσεις της. Όμως διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την αποδοχή νέων στο εγγύς μέλλον.

Γεννημένος στη Μαδρίτη στις 13 Μαρτίου 1981, ο George Mikhailovich Romanoff είναι γιος της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna - κόρης του αείμνηστου Μεγάλου Δούκα Βλαντιμίρ, πρώτου ξαδέλφου του τελευταίου Τσάρο της Ρωσίας Νικολάου Β', που δολοφονήθηκε από τους Μπολσεβίκους το 1917 - και του πρίγκιπα Franz Wilhem της Πρωσίας, δισέγγονου του Γουλιέλμου Β', του τελευταίου Αυτοκράτορα της Γερμανίας.

Παντρεύτηκε την Ιταλίδα Rebecca Virginia Bettarini - κόρη διπλωμάτη - στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο δημαρχείο της Μόσχας, ενώ την 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη και ο ρθσηκετικός τους γάμος - ο πρώτος βασιλικός γάμος που έγινε στη  Ρωσία και στην  στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της χώρας, μετά από 100 χρόνια.

Η Betarrini  λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova. Το ζευγάρι ζει στη Μόσχα.

Απόφοιτος της Οξφόρδης και αφού εργάστηκε για διάφορες ευρωπαϊκές αρχές και στη συνέχεια στον ιδιωτικό τομέα, ο Μέγας Δούκας ίδρυσε τη δική του εταιρεία συμβούλων, Romanoff & Partners, το 2013, η οποία προσφέρει υπηρεσίες αντιπροσώπευσης για ρωσικές εταιρείες στην Ευρώπη.

Είναι επίσης, σύμφωνα με το paristmatch.com, πρόεδρος της Foodbank Rus, της πρώτης τράπεζας τροφίμων της χώρας. Η σύζυγός του είναι επίσης διευθύντρια του Russian Imperial Foundation, του ρωσικού αυτοκρατορικού ιδρύματος που βοηθά κυρίως παιδιά με αυτισμό και υπηρεσίες παρηγορητικής φροντίδας, ενώ υποστηρίζει την έρευνα για τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ