Μακελειό στο Τέξας: «Βαμμένη» με αίμα η αναμνηστική φωτογραφία του δημοτικού – Τα περισσότερα παιδιά είναι νεκρά

Δάκρυα στα μάτια φέρνει αναμνηστική φωτογραφία των μικρών μαθητών του σχολείου Robb καθώς τα περισσότερα έπεσαν νεκρά από τους πυροβολισμούς του 18χρονου μακελάρη.

Την αναμνηστική φωτογραφία των μικρών μαθητών έφερε στο φως η Daily Mail, η οποία τραβήχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα στο σχολείο της πόλης Ουβάλντε.

Την ίδια στιγμή έρχονται συνεχώς στο φως τραγικές ιστορίες από το μακελειό. Η μικρή Jailah Nicole Silguero ήθελε να μείνει στο σπίτι με τη μαμά της το μοιραίο πρωινό. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, έχουν ταυτοποιηθεί 11 από τα 17 παιδιά που βρίσκονται στην φωτογραφία και είναι πλέον νεκρά. 

Πρόκειται για τους Eliahana Cruz Torres (10 ετών), Lexi Rubio (10 ετών), Annabelle Guadalupe Rodriguez (10 ετών), Maite Yuleana, Xavier Lopez (10 ετών), Rojelio Torres (10 ετών), Uziyah Garcia (8 ετών), Jayce Carmelo Luevanos (10 ετών), Jacklyn Cazares(10 ετών), Layla Salazar (10 ετών) και Jose Flores (10 ετών). 

Συνολικά 19 παιδιά ηλικίας 7 με 11 ετών δολοφονήθηκαν την Τρίτη 24 Μαϊου, καθώς και δύο δασκάλες από τον 18χρονο ένοπλο Σαλβαδόρ Ράμος. Επίσης, υπάρχουν και άλλοι 17 τραυματίες από το μακελειό στο Τέξας

Το μακελειό ήταν το χειρότερο έπειτα από το αντίστοιχο φονικό που είχε γίνει στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ το 2012. Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρόκειται να επισκεφθεί το Τέξας το προσεχές διάστημα για να συμπαρασταθεί στους γονείς.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στο Τέξας: 18χρονος άνοιξε πυρ και «γάζωσε» 19 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς (βίντεο/φωτό)
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που οι γονείς απεγνωσμένοι τρέχουν στο σχολείο - μέσα εκτυλισσόταν το δράμα του μακελειού

Μακελειό στο Τέξας: Ο σύζυγος της δασκάλας Έβα Μιρέλες ήταν αστυνομικός και έκανε πρόσφατα άσκηση για επίθεση σε σχολείο – Μητέρα 4 παιδιών η Ίρμα Γκαρσία (φωτό /βίντεο)
Μακελειό στο Τέξας: Αυτoi είναι οι μικροί μαθητές 7 με 11 ετών θύματα του μακελάρη

«Πότε για τ’ όνομα του Θεού θα ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στο λόμπι των όπλων;», είπε αμέσως μετά το μακελειό. Ταυτόχρονα έχει ανοίξει εκ νέου διάλογος για το εμπόριο όπλων με τους συντηριτικούς να τάσσονται υπέρ του να αποκτήσουν και οι δάσκαλοι όπλα προκειμένου να είναι σε θέση να αμυνθούν από ανάλογα περιστατικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ