Φεστιβάλ Καννών με παγκόσμια πρεμιέρα της Ελληνικής ταινίας '' Dodo'' - H πόζα με Καρύδη, Σακελλαρίου και Κούτρα

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Dodo» του Πάνου Κούτρα έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Η ταινία «Dodo» του Πάνου Κούτρα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών στο επίσημο πρόγραμμα Cannes Premier.

Οι Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας έδωσαν δυναμικά το «παρών».

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την πρεμιέρα της πέμπτης μεγάλου μήκους ταινίας του Πάνου Κούτρα, το καστ βρέθηκε στην Κρουαζέτ. Συγκεκριμένα η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυριέλλα Σαββίδου, η Νατάσα Εξηνταβελόνη, ο Άκης Σακελλαρίου, η Τζεφ Μοντάνα, ο Πολύδωρος Βογιατζής και ο σκηνοθέτης Πάνος Κούτρας πόζαραν το βράδυ της 25ης Μαΐου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στο λαμπερό κόκκινο χαλί, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας στο τμήμα Cannes Premiere του φετινού Φεστιβάλ Καννών.

 

 

Αναλυτικότερα:

Το «Dodo» του Π. Κούτρα, που είναι παλιός γνώριμος του φεστιβάλ των Καννών, έχει ως παραγωγό την Ελένη Κοσσυφίδου, εταιρεία παραγωγής την 100% Synthetic Films Ltd και συμπαραγωγό του το ΕΚΚ.

Αυτή είναι η 5η ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα μετά ην «Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά», την «Αληθινή Ζωή», τη «Στρέλλα» και το «Xenia».

 

Η υπόθεση της ταινίας, είναι : «Ένα Ντόντο, είδος πουλιού που έχει εξαφανιστεί εδώ και 300 χρόνια, εμφανίζεται λίγο έξω από την Αθήνα, στο κτήμα μιας πρώην πλούσιας οικογένειας που μετράει αντίστροφα τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα μέχρι το σωτήριο για όλους γάμο της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο.

Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Δεκατέσσερις άνθρωποι όλων των τάξεων, των ηλικιών, των εθνικοτήτων σε μια παράλογη τραγικωμωδία που εξελίσσεται "κεκλεισμένων των θυρών"»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ