Κάννες 2022: Η Πρισίλα Πρίσλεϋ συγκινημένη στην πρεμιέρα του Elvis - Η εμφάνιση με Prada (φωτό)

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου.

 

Η Πρισίλα Πρίσλεϋ (Priscilla Presley) μαζί με τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας «Elvis» περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Τόνισε στους δημοσιογράφους ότι είναι «μια ταινία για όλους η οποία αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον Ελβις».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People στο τέλος της προβολής, υπήρξε ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η Πρίσλεϋ αγκάλιασε τον σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν (Baz Luhrmann), βαθύτατα συγκινημένη.

 

 

 

 

Μαζί τους ήταν και οι Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) -που υποδύεται τον Elvis-, Τομ Χανκς (Tom Hanks) και Ολίβια Ντεχόνγκε (Olivia DeJonge).

Στο πάρτυ που ακολούθησε μετά την προβολή της ταινίας, αφιερωμένη στον βασιλιά του ροκ εν ρολ, ο ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα σχηματίζοντας την λέξη «#Elvismovie».

 

 

 

 

Το ιταλικό ροκ συγκρότημα «Måneskin», ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το κλασικό τραγούδι του Elvis «If I Can Dream», το οποίο έχει διασκευάσει για τις ανάγκες της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στους λόγους καθυστέρησης των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας αναφέρει το ΑΠΕ

 

 

 

 

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία, όπου ο Τομ Χανκς προσβλήθηκε πρώτος από τον ιό, με αποτέλεσμα να σταματήσουν χωρίς να ξέρουν αν θα συνεχίσουν. «Χάρη στη γενναιότητα του Τομ να επιστρέψει καθώς και των άλλων ηθοποιών και του συνεργείου, είμαστε εδώ στις Κάννες.

 

 

Το να βλέπουμε αυτούς τους δρόμους γεμάτους από ανθρώπους που αγαπούν τις ταινίες, λέει πολλά για το τι σημαίνει αυτό το μέρος και τι σημαίνει να επιστρέφουμε στον κινηματογράφο. Γι' αυτό είμαστε αιώνια ευγνώμονες, Κάννες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι merci beaucoup, merci beaucoup».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ