Rianna+Nina: Μόδα με άρωμα Ελλάδας - Συγκλονιστικά κιμονό, μαγιό, φορέματα και resort wear (φωτό)

Ιδρύθηκε από δύο γυναίκε με κοινή αγάπη για το vintage

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κατάστημα ρούχων στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι που έγινε σημείο αναφοράς. Κι αν ήσουν λάτρης των "vintage" δημιουργιών θα έμπαινες και μέσα. Και θα ερωτευόσουν τον θαυμαστό ,υπέροχο, πολύχρωμο κόσμο της  Ριάννας Κούνου.

Στην οδό Große Hamburger της Γερμανίας η Ελληνίδα σχεδιάστρια θα ανοίξει στη συνέχεια τη νέα της μπουτίκ με ένα όνομα γεμάτο αυτοπεποίθηση: Rianna in Berlin, “Η Ριάννα στο Βερολίνο”.

Κιμονό ,τουνίκ, μακριά φορέματα: όλα πολύχρωμα και μαγικά κατακτούν τις Γερμανίδες. Η Ριάννα στο Βερολίνο, γίνεται η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών επώνυμων κυριών.

Μετά η Ριάννα Κούνου ενώνει τις δυνάμεις της με την Νίνα Κουν και ένα νέο κατάστημα έρχεται να ταράξει τα νερά της μόδας στη Γερμανία: Rianna + Nina.

Το Rianna + Nina είναι ένα brand πολυτελείας που  αντιπροσωπεύει τα εξαιρετικά μοναδικά σχέδια, την αγάπη για τα vintage υφάσματα, την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία, τις πολύχρωμες εκτυπώσεις και την ποιότητα. 

Ιδρύθηκε από δύο γυναίκε με κοινή αγάπη για το vintage, την τέχνη και τα συλλεκτικά κομμάτια. Έτσι το RIANNA + NINA είναι η υλοποίηση του κοινού τους ονείρου. 

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή μπουτίκ στο Βερολίνο το 2014 έχει εξελιχθεί από τότε σε μια διεθνή γιορτή του vintage, υφαίνοντας ιστορίες κλασικών θησαυρών μαζί με υπέροχα prints, ζωντανές τσάντες και πολλά άλλα.

Για το καλοκαίρι του 2022 θα βρείτε υπέροχα resort wear, κιμονό, φορέματα και φυσικά μαγιό, που σίγουρα θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις.

Δείτε όλες τις δημιουργίες του Rihanna + Nina στο riannaandnina.com.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ