Helen Mirren 74 ετών, Andie Macdowell 64: Η γοητεία των ασημένιων μαλλιών - χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο (φωτό & βίντεο)

Γέλια, αγκαλιές και χορός στο κόκκκινο χαλί των Καννών!

Η Helen Mirren και η Andie MacDowell «έφεραν» την γοητεία των ασημένιων μαλλιών, στην πρεμιέρα της ταινίας «Mother and Son», στις Κάννες.

Η 76χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και η 64χρονη Αμερικανίδα συνάδελφός - δύο γυναίκες που έχουν «αγκαλιάσει» την ηλικία και την φυσική τους ομορφιά - φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενες στο κόκκινο χαλί, με τις δύο τους να γελούν, να αγκαλιάζονται αλλά και να χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο!

Φωτογραφίες EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ντυμένες με εντυπωσιακά outfits οι διάσημες κυρίες του σινεμά «έβαλαν τα γυαλιά» σε πολλές νεότερές τους, με την απίστευτη ενέργειά τους.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η Mirren φορούσε ένα μάξι, ασημένιο φόρεμα Dolce & Gabbana, συνδυασμένο με μαύρες γόβες.  Είχε τα λευκά μαλλιά της πιασμένα τα μισά επάνω, ενώ της είχαν προσθέσει extansions, κάνοντάς τα πιο μακριά. 

Όσο για την MacDoweell εκείνη εμφανίστηκε στο red carpet με μια ριγέ τουαλέτα σε γήινα χρώματα, ενώ ολοκλήρωσε το look της επίσης με μαύρες γόβες.

Είχε τα σγουρά, φυσικά γριζαρισμένα μαλλιά της κάτω και όσον αφορά το μακιγιάζ έδωσε έμφαση στα χείλη με ένα ροζ, απαλό κραγιόν.

Στις Κάννες και συγκεκριμένα στο Photocall της L'Oreal Lights είδαμε την ηθοποιό, με ένα ακόμα υπέροχο φόρεμα και ειδικότερα με ένα πολύχρωμο, μεταξωτό φουστάνι το οποίο και φόρεσε με διάφανα πέδιλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ