Συνελήφθη μεθυσμένος ο 82χρονος σύζυγος της Νάνσι Πελόζι - Τα 60 χρόνια γάμου της πιο ισχυρής γυναίκας της Αμερικής (φωτό)

Ο σύζυγος της προέδρου έχει βρεθεί στο παρελθόν στο επίκεντρο ερευνών....

Ο Πολ Πελόζι, σύζυγος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Νάνσι Πελόζι, συνελήφθη για φερόμενη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στην πολιτεία τους, την Καλιφόρνια, αργά το Σάββατο, σύμφωνα με την Τροχαία της Καλιφόρνιας και τα δικαστικά αρχεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Pelosi (@team_pelosi)

 

 

 

Σύμφωνα με την CHP, ο 82χρονος, οδηγούσε μια Porsche του 2021, η οποία χτυπήθηκε από Jeep του 2014, καθώς το αυτοκίνητο του,  προσπαθούσε να διασχίσει έναν δρόμο στην κομητεία Napa.

Ο σύζυγος της ισχυρότερης γυναίκας της Αμερικής, εισήχθη στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Napa για δύο κατηγορίες που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

 

 

Αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής με εγγύηση 5. 000 δολαρίων, σύμφωνα με το cbsnews

Η Νάνσι Πελόζι βρέθηκε το Σάββατο στο Ρόουντ Άιλαντ, όπου εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία στο Πανεπιστήμιο Μπράουν.

 

 

Ποια είναι η Νάνσι Πελόζι

Η Νάνσι Πατρίτσια Πελόζι είναι Αμερικανίδα πολιτικός, που υπηρετεί ως 52η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Ιανουάριο του 2019. Επίσης, υπηρετεί ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για την 12η κογκρεσιακή περιφέρεια της Καλιφόρνιας από το 1987. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΑΠΕ/ SCANPIX NORWAY

ΑΠΕ/Getty / POOL

Προηγουμένως, έχει υπηρετήσει ξανά ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2007 έως το 2011. Επίσης, έχει διατελέσει ως Ηγέτης της Μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων, από το 2003 έως το 2007 και από το 2011 έως το 2019. Τέλος, έχει διατελέσει και Υφηγητής της Μειοψηφίας της Βουλής από το 2002 έως το 2003.

Είναι η μόνη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ, που κατέλαβε αυτή τη θέση. Επίσης, έχει την δεύτερη υψηλότερη θέση στην κατάταξη των γυναικών εκλεγμένων αξιωματούχων στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΑΠΕ/ISP/CNP POOL

ΑΠΕ/EPA

Ως Πρόεδρος της Βουλής, η Νάνσι Πελόζι είναι δεύτερη στη διαδοχή της Προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, αμέσως μετά την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, και θεωρείται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική παράγοντας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ποιος είναι ο Πολ Πελόζι

Ο Paul Francis Pelosi Sr. (γεννημένος στις 15 Απριλίου 1940) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της Financial Leasing Services, Inc. , μιας εταιρείας επενδύσεων και συμβούλων σε ακίνητα και επιχειρηματικά κεφάλαια με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι μέλος πολλών φιλανθρωπικών και εταιρικών συμβουλίων. Πήρε πτυχίο (BS) στις εξωτερικές υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο Georgetown και MBA από το Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Από το 2009 είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικής Υπηρεσίας στο Georgetown. 

ΑΠΕ/EPA POOL

Ο Πελόζι ίδρυσε και διευθύνει την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Financial Leasing Services, μέσω της οποίας ο ίδιος και η σύζυγός του, Νάνσι Πελόζι, έχουν συγκεντρώσει μια προσωπική περιουσία περίπου 114 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Έχουν πέντε παιδιά, τη Nancy Corinne, την Christine, την Jacqueline, τον Paul και την Alexandra.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ