Δεν έχουν Instagram! George Clooney, Mila Kunis, Emma Stone, Cate Blanchett, Sanda Bullock (φωτό)

Γιατί έχουν γυρίσει την πλάτη στα social media;

Μπορεί στο Instagram να βρει κανείς λογαριασμούς με τα ονόματα των διάσημων αυτών προσώπων, ωστόσο είναι απλά fan accounts, αφού οι celebrities που ακολουθούν δεν χρησιμοποιούν social media.

Την ώρα που οι περισσότεροι stars «ανεβάζουν» την κάθε τους κίνηση, οι συγκεκριμένοι αστέρες φαίνεται πως έχουν γυρίσει την πλάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως σε μια προσπάθεια να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάμε να δούμε ωστόσο ποιοι είναι αυτοί!

1. Keira Knightley

Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι «χαρούμενη» που δεν βρίσκεται στα social media, καθώς πιστεύει ότι είναι μια «σκουληκότρυπα». Ενώ το δοκίμασε για λίγες ώρες, φρίκαρε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να την ακολουθούν -- παρόλο που είχε εγγραφεί με ψεύτικο όνομα, αναφέρει το toofab.com.

«Αυτό που είναι πραγματικά αστείο είναι ότι προφανώς οι περισσότεροι φίλοι μου ασχολούνται με αυτά και το μόνο για το οποίο μιλούν πάντα είναι το πόσο κατάθλιψη τους προκαλούν.

Έτσι, λέω, "Ω, σίγουρα δεν πρόκειται να το κάνω αυτό τότε". Απλώς θα είχα εμμονή να προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου να φαίνεται πολύ πιο τέλεια από ό,τι είναι, και αυτό ακούγεται αρκετά εξαντλητικό», είπε η Keira στο People.

2. Emma Stone

Η Emma Stone είναι κατά των social media εδώ και πολλά χρόνια, με την ίδια να λέει ότι δεν πιστεύει ότι θα ήταν μια θετική εμπειρία για εκείνη.

Μιλώντας στο Elle η ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι καθώς είναι ένας άνθρωπος που τον επηρεάζουν τα σχόλια των άλλων, θα της ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό.

3. Sandra Bullock

Η ηθοποιός επιλέγει να μην είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που, όπως λέει, προέρχεται από την ταινία της «The Net» 1995, αφού αστειευόμενη θα πει ότι έμαθε πολλά για τους χάκερς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Πάντως η ίδια θα σημειώσει στο InStyle. ότι όταν τα παιδιά της αποκτήσουν social media, θα μάθει να τα χρησιμοποιεί γιατί θέλει να ξέρει τι συμβαίνει.

4. Mila Kunis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

Η ηθοποιός και σύζυγος του Ashton Kutcher δεν είχε από την αρχή καλή σχέση με τα social media. «Άργησα τόσο πολύ... Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή ο συγκάτοικός μου είπε, "Ξέρεις, υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται Facebook" και είπα "Τι είναι αυτό το Facebook; Ποιος θα σπρώξει ο ένας τον άλλον; Αυτό είναι απλά περίεργο» θα πει μιλώντας στο Cosmopolitan.

Ακόμα συμπλήρωσε ότι ενώ στην αρχή ο σκοπός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν να συνδεθείς με ανθρώπους, στην συνέχεια «πήρε μια άσχημη τροπή και πλέον το ζητούμενο είναι ποιος θα ακουστεί περισσότερο, ποιος θα είναι ο πιο θυμωμένος και ο πιο αρνητικός». 

5. Kristen Stewart

Η star του Twilight θα αναφέρει στο  ET Canada: «Δεν είμαι εντελώς αντίθετη με την ιδέα. Νομίζω ότι συνδέουν τους ανθρώπους με έναν υπέροχο τρόπο που δεν ήταν εφικτός πότε πριν. Ευτυχώς απλά δεν το χρειάζομαι. Η περιπλοκότητα αυτής της  αλληλεπίδρασης μπορεί να είναι κάτι όμορφο. αλλά νομίζω ότι κατάφερα να το ξεπεράσω.

6. Emily Blunt

Η Emily Blunt δεν πιστεύει ότι τα social media της ταιριάζουν. «Είμαι σαν ένας δεινόσαυρος με αυτά τα πράγματα, Νο. 1. Αλλά επίσης δεν είναι πραγματικά ένα οργανικό είδος για μένα. Μετά βίας θυμάμαι να στείλω μήνυμα σε άλλους!» είπε η Βρετανίδα ηθοποιός στον Vulture.

7. George Clooney

Ο γοητευτικός σταρ δεν σκοπεύει να αποκτήσει λογαριασμούς στα social media, εξηγώντας ότι δεν έχει καμία επιθυμία να μοιραστεί τις σκέψεις του στη μέση της νύχτας, με τον υπόλοιπο κόσμο.

«Μου αρέσει να πίνω ένα ποτό το βράδυ. Θα μπορούσα εύκολα να πω κάτι ανόητο, και επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι τόσο διαθέσιμος. Δεν βλέπω τον Matt [Damon] ή τον Brad [Pitt] ή τον εαυτό μου να θέλει να αποτυπώσει τις σκέψεις μας σε ένα πράγμα 140 χαρακτήρων στις 3 το πρωί… Τι φρικτή ιδέα», είπε  στο Variety.

8. Cate Blanchett

Η σταρ από την Αυστραλία δεν αποζητά την επιβεβαίωση. Ενώ παραδέχεται ότι υπάρχουν κάποια καλά πράγματα στα social media έχει ανάμεικτα συναισθήματα.

«Πιστεύω ότι είναι ένας γνήσιος τρόπος για να χτιστεί μια κοινότητα… Υπάρχει μια ανατρεπτική ποιότητα στο διαδίκτυο και νομίζω ότι υπάρχει μια πραγματική ικανότητα σύνδεσης. Αλλά το μειονέκτημα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι διχάζουν τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και δημιουργούν ανταγωνισμό, ζήλια και την αίσθηση ότι η ζωή εκεί είναι καλύτερη από τη ζωή εδώ», είπετ στο Yahoo Beauty.

9. Daniel Radcliffe

Ο πρωταγωνιστής του Harry Potter επέλεξε να μην συμμετέχει στα social media και όλα έχουν να κάνουν με την ιδιωτικότητα: «Δεν έχω Twitter και δεν έχω Facebook και νομίζω ότι αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα γιατί αν μπεις στο Twitter και πεις σε όλους τι κάνεις την κάθε στιγμή και μετά ισχυριστείς ότι θέλεις μια ιδιωτική ζωή, τότε κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά», θα πει στο Sky News.

10. Kate Moss

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.moss.vibes

«Δεν έχω προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απλά δεν μου αρέσει να δημοσιεύω προσωπικά πράγματα διαδικτυακά», είπε στο Sydney Morning Herald το supermodel των 90ς μιλώντας παράλληλα για το πως τα social media έχουν αλλάξει και τον χώρο της μόδας.

11. Kate Winslet

Η star του «Τιτανικού» όχι μόνο  επέλεξε να μην χρησιμοποιεί η ίδια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα έχει απαγορεύσει και στα τρία της παιδιά

«Έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση των νεαρών κοριστιών, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σχεδιάζουν τον εαυτό τους για να αρέσουν στους άλλους. Και με τι συνεπάγεται αυτό; Διατροφικές διαταραχές. Και αυτό κάνει το αίμα μου να βράζει. Και είναι ο λόγος που δεν έχουμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο σπίτι μας.

Αφήστε τα παιδιά σας να σκαρφαλώσουν στα δέντρα. Πάρτε τη συσκευή από τα χέρια τους. Παίξτε Monopoly!" είπε στους Sunday Times.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ