Good news από το CNN: Η Ελλάδα στους 11 top προορισμούς για το καλοκαίρι - Από την Μύκονο, στην Κρήτη & την Πελοπόννησο (φωτό)

Η λίστα με τα κορυφαία μέρη που προτείνει για διακοπές

«Πού να πάτε αυτό το καλοκαίρι: 11 κορυφαίοι προορισμοί» είναι ο τίτλος του άρθρου του CNN, το οποίο εντάσσει μέσα σε αυτούς και την Ελλάδα!

Από το Ισραήλ και την Γαλλία, μέχρι τον Παναμά και τον Καναδά, το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης προτείνει τους αναγνώστες του τα καλύτερα μέρη για διακοπές.

Ψηλά στην λίστα είναι και η χώρα μας με τον CNN Travel να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με λίγους περιορισμούς και αυξανόμενο αριθμό απευθείας πτήσεων προς την Ελλάδα από τις ΗΠΑ, η χώρα αυτή, και ιδιαίτερα τα νησιά της, είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για αυτό το καλοκαίρι».

Ακόμα συμπληρώνεται ότι η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι συνήθως στις τοπ επιλογές για τους ταξιδιώτες, «ενώ η Κρήτη, το μεγαλύτερο ελληνικό νησί, μπορεί να συνδυαστεί» με κάποιον από τους δύο αυτούς προορισμούς.

«Μερικές από τις πιο εκπληκτικές ελληνικές παραλίες βρίσκονται στη Ζάκυνθο» γράφει ακόμα ο συντάκτης κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην Πελοπόννησο η οποία «φημίζεται για τα αρχαία ερείπια και τα σύγχρονα οινοποιεία».

«Τα νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο που αξίζει να επισκεφτείτε περιλαμβάνουν το Kalesma Mykonos και το Cali Mykonos, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τον Ιούλιο. Η Katy Link, ειδικός στα ταξίδια στην Ελλάδα στο Embark Beyond, προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να προσέχουν ξενοδοχεία που διαφημίζονται σε ψεύτικους ιστότοπους».

Η λίστα με τους 11 προορισμούς του CNN Travel για το καλοκαίρι του 2022:

1. Αυστραλία

2. Σιγκαπούρη

3. Ισραήλ

4. Ελλάδα

5. Γαλλία

6. Ηνωμένο Βασίλειο

7. Παναμάς

8. Μεγάλες Λίμνες (οι λίμνες Σουπίριορ, Μίσιγκαν, Χιούριον, Ίρι και Οντάριο στα σύνορα ΗΠΑ – Καναδά)

9. Walt Disney World (Ορλάντο, ΗΠΑ)

10. Nέα Υόρκη

11. Μοντρεάλ, Καναδάς

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ