Ευλαμπία Ρέβη: Η δημοσιογράφος που ξέσπασε σε κλάματα στις φωτιές της Εύβοιας, παντρεύεται! - Ποιος είναι ο κούκλος σύντροφός της;

Tα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει η δημοσιογράφος...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Ευλαμπία Ρέβη, η δημοσιογράφος που έβαλε τα κλάματα με τον ηλικιωμένο που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του στις Φωτιές της Εύβοιας. 

Η όμορφη ρεπόρτερ θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της, επίσης δημοσιογράφο, Σωτήρη Σκουλούδη, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας, στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής.

 

 

 

 

 

 

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του FTHIS.GR, η συμπαρουσιάστρια του Άκη Παυλόπουλου στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» παντρεύεται στις 16 Ιουλίου κοντά στην Αττική.

 

 

 

Μάλιστα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha προβλήθηκε το προσκλητήριο του γάμου της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Open και του συντρόφου της.

Ευλαμπία Ρέβη

Ο 40χρονος Σωτήρης Σκουλούδης μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Ήταν ο πρώτος διαδικτυακός ρεπόρτερ στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr όπου και συνεχίζει να εργάζεται παράλληλα με πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ