Η πριγκίπισσα Σαρλίν «ξελόγιασε» οδηγούς της Formula 1: Το υπέροχο θαλασσί jumpsuit, το πλατινέ μαλλί, το τρυφερό άγγιγμα της κόρης της (φωτό)

Η νέα της εμφάνιση στο Grand Prix

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της πριγκίπισσας Σαρλίν, που βρέθηκε και πάλι την Κυριακή στο Grand Prix του Μονακό, αυτή τη φορά μαζί με τα δίδυμα παιδιά της.

Μετά την εμφάνιση του Σαββάτου, οπότε και είδαμε την 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, το ζεύγος έδωσε και την επομένη το παρών στο μεγάλο αθλητικό event - όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

 

Αυτή τη φορά τους συνόδεψε η 7χρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και ο πρίγκιπας Ζακ. Η μικρούλα κρατούσε το χέρι της μαμάς της και την άγγιζε τρυφερά.

Η αλήθεια είναι πως αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα πριγκιπόπουλα του Μονακού, αφού ήταν πολλούς μήνες μακριά από την μητέρα τους, η οποία  παρέμεινε περισσότερο καιρό από όσο υπολόγιζε αρχικά στην γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική - λόγω της λοίμωξης ΩΡΛ - ενώ όταν επέστρεψε στο σπίτι της έφυγε κατευθείαν για την Ελβετία, όπου πέρασε λίγο σε κλινική ψυχικής υγείας.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

 

 

 

Τα παιδιά της λοιπόν σίγουρα θα είναι πλέον πολύ χαρούμενα που την έχουν και πάλι κοντά τους! 

Η πριγκίπισσα έδωσε το  δεύτερο βραβείο στον Carlos Sainz, της Ferrari με την κόρη της να συνοδεύει. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η tiny royal ήταν όλο νάζι, με το floral της φόρεμα και τα γυλιά ηλίου της.

Όσο για την μαμά της, αυτή φάνηκε να βρήκε ξανά τον παλιό, καλό της ευατό, αφού πέρα το κομψό look της ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή - κάτι είχαμε καιρό να δούμε, αφού το τελευταίο διάστημα το βλέμμα της ήταν μάλλον θλιμμένο.

 

 

 

 

 

 

Για την περίσταση η Σαρλίν επέλεξε ένα υπέροχο θαλασσί jumpsuit Terrence Bray. Τα μαλλιά της παραμένουν κοντά, αφού τα είχε ξυρίσει στο παρελθόν, ωστόσο πλέον τα έχει κάνει πλατινέ, κάτι που της ταιριάζει αρκετά.

Φωτογραφίες EPA POOL via ΑΠΕ/ΜΠΕ

EPA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι οδηγοί της Formula 1 δεν έμεινα ασυγκίνητοι με την εμφάνιση της 44χρονης royal, η οποία φάνηκε να γοητεύει τους «πιλότους».

Η ίδια συνομίλησε μεταξύ άλλων με τους Sebastian Vettel και Charles Leclerc και «ξελόγιασε» έναν από αυτούς αφού τον χαιρέτησε με ένα θερμό φιλί στο μάγουλο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ