Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είναι ίσως η πιο μπερδεμένη ημέρα της εβδομάδας & η καλύτερη τακτική είναι να είμαστε προσεκτικοί

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στο αισιόδοξο και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων στη διάρκεια της ημέρας και πραγματοποιεί ταυτόχρονα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και σήμερα, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που σας εμπνέουν, που ανοίγουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες, που σας βοηθούν να εξελιχτείτε, είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι φίλοι σας, είτε είναι σύμβουλοι, είτε συνεργάτες, είτε ακόμη και τα αδέλφια σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς τα παιδιά της Αφροδίτης, που θεωρείτε βασικό στοιχείο της αίσθησης ασφάλειας την οικονομική σταθερότητα, είναι βέβαιο ότι υποφέρετε αυτό τον καιρό με τις δεδομένες συνθήκες κάμψης της οικονομίας και αυτό σήμερα μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο. Μπορεί κάτι που διαβάσατε, κάτι που ακούσατε να σας επηρεάσει περίεργα ή κάποια δύσκολη οικονομική παράμετρος που μπορεί να αφορά και σας να σας γίνεται γνωστή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας ακόμη μια μέρα και το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο σας βρίσκει σε μια φάση λίγο πιο εσωτερική. Ίσως κι εσείς οι ίδιοι προβληματίζεστε σε σχέση με την κατεύθυνση της ζωής σας, είτε σε επίπεδο καριέρας, είτε σπουδών, είτε στις σχέσεις σας, κι αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασάφειας για το παρακάτω στη ζωή σας

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ