Ορφέας Αυγουστίδης: Παντρεύεται ο ''Αστέρης'' του Σασμού, την σύντροφο & μητέρα του παιδιού του - Το Bachelor στο Ναύπλιο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά έχει ξεκινήσει....

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Tv, ''Σασμός'', παντρεύεται την καλή του,  Γεωργία Κρασσά, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδάκι. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στο Ναύπλιο για το bachelor του γάμου του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μάλιστα δημοσίευσε στιγμιότυπα από το μεγάλο πάρτι. 

Στη φωτογραφία, φαίνεται να είναι στη θάλασσα με την παρέα του.  Σε ένα άλλο story, βλέπουμε τον Αστέρη του Σασμού να γεύεται μια λαχταριστή μακαρονάδα. 

«Νιώθω παράφορα ερωτευμένος με τη Γεωργία. Αυτό το πλάσμα έχει έρθει και έχει φωτίσει τη ζωή μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του.

Το ζευγάρι, υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι πριν από περίπου έναν χρόνο, τον μικρό Αχιλλέα, όπως είναι το όνομα που θα πάρει. Για τον γιο του ο ίδιος είχε γράψει: ''Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.

Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ