Κηδεία Δάκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή (φωτό)

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρετισαν τον αγαπημένο καλλιτέχη...

Το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή Δάκη είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί καλλιτέχνες, στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

 

 

 

 

Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου στις 11 το πρωί ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία.

Επιθυμία των μελών της οικογένειας του αγαπητού τραγουδιστή ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, μιλώντας στις κάμερες, για τον επί 35 χρόνια φίλο της είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι σημαντικό ότι στο τελευταίο αντίο και στις δηλώσεις να μην ακούς μισή κακή κουβέντα. Χρυσό παιδί και τον σεβάστηκαν νομίζω όλοι».

Από την πλευρά του ο Πασχάλης δήλωσε: «Ένας εξαίρετος συνάδελφος και θα παραμείνει έτσι, ένας πολύ καλός φίλος, ένας πολύ καλός άνθρωπος στον χώρο τον καλλιτεχνικό. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια την απώλεια, πόσο θα μας λείψει ο Δάκης από τον χώρο μας».

Στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχμη βρέθηκαν: Η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του, η Μπέσσυ Αργυράκη,  η Σοφία Βόσσου, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Κώστας Μπίγαλης.

Φωτό κειμένου: Εurokinissi

Φωτό Slide Show: ΝDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ