Ντίνα Νικολάου: Θύμα μεγάλης απάτης η διάσημη σεφ - Την έκαναν πρωταγωνίστρια σε δήθεν μέθοδο αδυνατίσματος

Η ίδια έχει απευθυνθεί στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ζητά από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός...

Οργισμένη και δικαιολογημένα είναι η διάσημη ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου με απάτη που διαπράττεται τις τελευταίες ώρες σε βάρος της στο διαδίκτυο. 

Η Ντίνα Νικολάου φέρεται να διαφημίζει σκεύασμα για αδυνάτισμα, με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση έχει.

Η διαφήμιση είναι προϊόν φωτομοντάζ και η Ελληνίδα διακεκριμένη σεφ σε όλη την Ευρώπη, καταθέτει μήνυση κατ´ αγνώστων, ενώ ενημέρωσε την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Νικολάου δηλώνει: 

''Την προσοχή σας παρακαλώ επείγον! Αγαπημένοι μου φίλοι, θέλω να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση με κάποια σκευάσματα που είναι υποτίθεται για αδυνάτισμα. Έχω πέσει θύμα απάτης στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιούν το όνομα και την εικόνα μου για να σας παραπλανήσουν! προσοχή. 

Έχω απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και πιστεύω ότι γρήγορα θα σταματήσει η κατάχρηση του ονόματος μου και της εικόνας μου. Προσοχή σας παρακαλώ! Δεν διαφημίζω σκευάσματα αδυνατίσματος, μην παρασύρεστε ευχαριστώ για την προσοχή σας''. 

Πρόκειται για μία συνηθισμένη τακτική των γνωστών - άγνωστων απατεώνων του διαδικτύου που εκμεταλλεύονται προβεβλημένα πρόσωπα για να λανσάρουν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας στην αγορά.

Το ίδιο έχει συμβεί στο παρελθόν με την Φαίη Σκορδά, την Σίσσυ Χρηστίδου και άλλους γνωστούς παρουσιαστές και καλλιτέχνες, οι οποίοι κινήθηκαν νομικά για να βρουν το δίκιο τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ