Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Περάστε χαλαρές & αξέχαστες στιγμές στο AMARONDA RESORT & SPA στην Ερέτρια με το Ι.Χ. σας

Απόδραση της τελευταίας στιγμής... 

Η αργία του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και αν ψάχνετε να βρείτε που θα αποδράσετε, είστε στο κατάλληλο μέρος. 

Περάστε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, τους φίλους και το ταίρι σας στην Ερέτρια. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το I.X σας και μπόλικη.... όρεξη! 

Στο Amaronda Resort 4* Spa, θα επαναπροσδιορίσετε την έννοια των διακοπών στην Εύβοια. Το παραθαλάσσιο, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην ομορφότερη τοποθεσία της Ερέτριας, με θέα στον υπέροχο, αμμώδη κόλπο του Μαλακώντα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική παραλία ή στην πισίνα, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη αύρα του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος και την ζεστή φιλοξενία μας.

Είτε αναζητάτε τον ιδανικό τόπο για τις οικογενειακές σας διακοπές στην Αθήνα, είτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών με φίλους ή με τον σύντροφό σας, το πανέμορφο ”καταφύγιο” μας έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή αναμέφει το manessistravel

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Amaronda Resort & Spa προσφέρουν στον επισκέπτη το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσει και να απολαύσει στο έπακρο τις διακοπές του στην Ερέτρια.

Στις επιλογές διαμονής που παρέχουμε περιλαμβάνονται εκλεπτυσμένα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο, καθώς και κομψά bungalows στο ισόγειο του συγκροτήματος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

manessistravel

Tι περιλαμβάνει το πακέτο

2 μέρες στο AMARONDA RESORT & SPA 4* στην  Ερέτρια με το Ι.Χ. σας και με ημιδιατροφή, ζωντανή μουσική κάθε βράδυ, DJ στην παραλία και show έκπληξη την Κυριακή.12x8

2 ημέρες / 1 νύχτα

από150€ / Βραδιά

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ