Οι πριγκίπισσες του Μονακό στο Grand Prix: Σέξι μαμά η Casiraghi με το μίνι της, κομψή στα κόκκινα η Borromeo (φωτό)

Τι φόρεσαν οι royals;

Οι royals του Μονακό βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Formula 1 και οι γυναίκες της πριγκιπικής οικογένειας εντυπωσίασαν με τα looks τους.

Η κόρη της πριγκίπισσας Caroline (Καρολίνας του Μονακό), Charlotte Casiraghi έδωσε το παρών στο μεγάλο αθλητικό event μαζί με τον μεγάλο της γιο, τον 8χρονο Raphaël Elmaleh.

Να σημειωθεί ότι η 35χρονη έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Dimitri Rassam ένα ακόμα παιδί, τον 3χρονο Balthazar.

Φινετσάτη, αλλά και σέξι η Casiraghi επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Chanel, κάτι που δεν πρέπει να μας κάνει μεγάλη εντύπωση αφού είναι πρέσβειρα του οίκου και είχε ανοίξει το show, τον Ιανουάριο, καβάλα σε ένα άλογο. 

Η σχέση της οικογένειας με τον διάσημο οίκο μόδας δεν σταματά βέβαια εκεί, αφού πριγκίπισσα Caroline ήταν προσωπική φίλη με Κάρλ Λάγκερφελντ, τον επι χρόνια καλλιτεχνικό διευθυντή της Chanel.

Η Charlotte ολοκλήρωσε το look της με κόκκινα γυαλιά ηλίου, μια μαύρη τσάντα με χρυσό λουρί και πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τα πόδια της φάνηκαν κάπως αδύνατα. Πάντως αν κρίνουμε από τα χέρια της σίγουρα γυμνάζεται!

Ο γιος της ήταν ντυμένος με ένα μπλε κουστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

Στο Grand Prix βρέθηκε και η Beatrice Borromeo, μαζί με τον σύζυγό της Pierre Casiraghi και τον μεγάλο τους γιο, τον 4χρονο Francesco.

Η 36χρονη Ιταλίδα - την οποία το περιοδικό Tatler είχε χαρακτηρίσει ως την πιο «κομψή royal» - είναι από το 2015 παντρεμένη με τον μικρότερο γιο της πριγκίπισσας Caroline του Μονακό και έχει ακόμα έναν γιο με τον Pierre, τον Stefano.

Η πριγκίπισσα εμφανίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα κόκκινο Dior φόρεμα, που είχε κοντά μανίκια και γιακά, ενώ συνδύασε το outfit της με nude χαμηλοτάκουνα παπούτσια, επίσης από το διάσημο brand. 

Η Tatiana Santo Domingo - νύφη της πριγκίπισσας Caroline του Μονακό (σύζυγος του γιού της Andrea Casiraghi) - επέλεξε ένα πιο χαλαρό look, αφού την είδαμε με ένα floral, καλοκαιρινό φόρεμα και πέδιλα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ