Σοκ στη Θεσσαλονίκη: To προφίλ του γνωστού γυμναστή που αυτοκτόνησε (φωτό/βίντεο)

Ο γυμναστής έγραψε σε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει πως είχε πέσει θύμα απάτης από την γυναίκα που αγάπησε.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη καθώς ένας 50χρονος βρέθηκε την Τρίτη 31 Μαϊου απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στην Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Μακεδονία, ο γυμναστής, ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε πέσει θύμα απάτης, με μία γυναίκα να του αποσπά χρήματα με αποτέλεσμα να καταλήξει χρεωμένος. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα απέσπασε τελικά ολόκληρη την περιουσία του η οποία ανερχόταν στις 400.000 ευρώ.

 

 

Τον άνδρα εντόπισε νεκρό μία γυναίκα που μετέβη στο γυμναστήριο στην οδό Γαμβέτα για να γυμναστεί. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και ερευνά τα αίτια του θανάτου, αποκλείοντας προς το παρόν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το thessnews ο άτυχος άνδρας άφησε πίσω του ένα σημείωμα στα social media στο οποίο εξηγούσε ότι οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Της δόθηκε ολόψυχα, όπως λέει. Αλλά δυστυχώς μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να "κάνουν φτερά" περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο αυτόχειρας λέει ότι ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι αυτόν.

 

Πηγή: Makthes.gr

Στο σημείωμά του, που σε πολλά σημεία ήταν ακατάληπτο ενδεχομένως λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης, έκανε λόγο επίσης για "δασκαλεμένα κορίτσια" που πηγαίνουν σε πάρτυ με πλούσιους νεαρούς αλλά και για διάφορα κυκλώματα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι μπροστά του η αγαπημένη του παρέδιδε "μαθήματα συμπεριφοράς" στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν η έφηβη θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης "που συζητήθηκε πολύ".

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου του μηνύματος που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο του μηνύματος που άφησε ο 50χρονος άνδρας, καθώς και την πιθανή διασύνδεση των προσώπων που αναφέρονται σε αυτό με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ