Τζιλ Μπάιντεν: Αποκαλυπτική συνέντευξη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ - ''Με τον Τζο τσακωνόμαστε μέσω μηνυμάτων''

Η ανεξάρτητη και πολύ δραστήρια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν....

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν μιλάει με ειλικρίνεια για το γάμο της με τον Tζο Μπάιντεν, αποκαλύπτει μυστικά ζωής και εξομολογείται τι έμαθε από το διαζύγιό της στη νέα συνέντευξή που έδωσε στο Harper's Bazaar.

Σε μια προσπάθεια να αποφεύγουν να τσακώνονται μπροστά στη Μυστική Υπηρεσία, το σημερινό πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ επινόησε την αποστολή μηνυμάτων -κάτι που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

 

 

 

 

«Ο Τζο είπε: “ Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό θα μείνει στην ιστορία. Θα υπάρξει ένα αρχείο γι' αυτό”», είπε χαμογελώντας η πρώτη κυρία σκεπτόμενη μια φορά που του είχε στείλει ένα μήνυμα σε μια στιγμή θυμού. «Δεν θα σας πω πώς τον αποκάλεσα...».

Παρά τις διαφωνίες τους η Δρ. Τζιλ Μπάιντεν είναι σταθερή υποστηρίκτρια του συζύγου της, λέγοντας στο Harper's Bazaar: «Προσπαθώ να τον στηρίζω γιατί δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι του λένε κάθε φορά: “ αυτό ήταν υπέροχο. Αυτό ήταν λαμπρό”». Και συνεχίζει : «Κάποιες μέρες, βλέπω τον Τζο και λέω:

 

 

 

 

 

 

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις” Είναι η πανδημία και μετά ο πόλεμος και μετά η οικονομία και μετά οι τιμές της βενζίνης. Αισθάνεσαι σαν να σε χτυπάνε από παντού».

Ο μακροχρόνιος γάμος τους και η αγάπη που μοιράζεται το ζευγάρι είναι πολύ διαφορετική από ό,τι η Δρ Μπάιντεν είπε ότι βίωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου - η πρώτη κυρία ήταν παντρεμένη με τον Μπιλ Στίβενσον από το 1970 έως το 1975 πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον πρόεδρο το 1977 αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

 

 

«Πίστευα πολύ στο θεσμό του γάμου», μοιράστηκε η Δρ Μπάιντεν. «Όταν ο γάμος μου κατέρρευσε, δυσκολεύτηκα πολύ» Παραδέχθηκε όμως ότι το διαζύγιό της έμαθε να είναι ανεξάρτητη - κάτι που έχει διδάξει στις κόρες και τις εγγονές της. «Ήξερα ότι ποτέ, μα ποτέ δεν θα έβαζα τον εαυτό μου ξανά σε αυτή τη θέση» είπε. «Το “ μετέφερα” αυτό στην κόρη μου: “ να είσαι ανεξάρτητη” Και στις εγγονές μου - “ πρέπει να μπορείτε να στέκεστε στα δικά σας πόδια”».

Με αυτό το ανεξάρτητο πνεύμα η Δρ Μπάιντεν συνεχίζει να διδάσκει ενώ παράλληλα διαχειρίζεται τις υποθέσεις της στον Λευκό Οίκο και βρίσκει χρόνο για τη μεγάλη οικογένειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ