Κάσια Γκαλάνιο - η νεκρή Πριγκίπισσα του Κατάρ: 10 χρόνια στις δικές με τον Εμίρη, οι 500 χιλ. followers - Οι νευρικές κρίσεις & ο αλκοολισμός

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, ο αλκοολισμός και ο θάνατός της.... 

Η πρώην σύζυγος του ζάπλουτου 73χρονου Αμπντελαζίζ μπιν Καλίφα αλ-Θάνι, θείου του νυν εμίρη του Κατάρ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Μαρμπέλα της νότιας Ισπανίας.

Η 45χρονη Kasia Gallanio βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

 

 

Η κα Gallanio, αμερικανικής και πολωνικής καταγωγής, ήταν η τρίτη σύζυγος του Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, 73 ετών, θείου του εμίρη του Κατάρ.

Το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε μια δεκαετή διαμάχη για την κηδεμονία των τριών κοριτσιών τους, κατά την οποία εκείνη τον κατηγόρησε ότι παρενόχλησε ένα από τα κορίτσια.

Συναντήθηκαν στο Παρίσι, όπου ο Mr Al-Thani, πρώην υπουργός πετρελαίου και υπουργός Οικονομικών του Κατάρ, ο πατέρας του οποίου κυβέρνησε το κράτος του Κόλπου για 23 χρόνια, είχε μετακομίσει το 1995, αφού εξορίστηκε κατά τη διάρκεια ενός πραξικοπήματος που είδε τον ετεροθαλή αδελφό του να καταλαμβάνει το θρόνο αναφέρει το metro

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και απέξτησε δίδυμα, που είναι σήμερα 17 ετών και μια τρίτη κόρη, η οποία είναι 15 ετών, πριν χωρίσει το 2012.

Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ ζούσε στην Ισπανία, ενώ τα παιδιά της ζούσαν με τον πατέρα τους σε πολυτελή κατοικία στο Παρίσι, όπου εκείνος αυτοεξορίστηκε το 1992, καθώς το δικαστήριο στο Παρίσι είχε απορρίψει τα αιτήματα επιμέλειας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη.

 

 

 

 

Η Γκαλάνιο υπέφερε επί μήνες από νευρικές κρίσεις και ως αποτέλεσμα, ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση μέχρι να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ