Με λευκό Alexander McQueen η Kate Middleton: Μίνιμαλ κομψότητα με αέρα βασίλισσας (φωτό & βίντεο)

Ζαφειρένια σκουλαρίκια και κολιέ ασορτί με το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Με τη παραδοσιακή παρέλαση Trooping the Color ξεκίνησαν οι τετραήμεροι εορτασμοί του για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η ετήσια τελετή συνήθως τιμά τα γενέθλια της βασίλισσας, αλλά είχε τροποποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της επιδημίας του ιού COVID-19.

 

 

Έτσι την Πέμπτη, για πρώτη φορά μετά το 2019, ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton και τα τρια τους παιδιά: Πρίγκιπες George και Louis και πριγκίπισσα Charlotte, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Οι χαριτωμένες γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis κέρδισαν τις εντυπώσεις: Μάλωνε με την αδερφή του την ώρα της παρέλασης (φωτό & βίντεο)

Για την περίσταση η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα ιβουάρ coat dress από τον οίκο Alexander McQueen, που είχε σχεδιάσει και το υπέροχο νυφικό της.

Συνδύασε το ρούχο της με ένα καπέλο του Philip Treacy, σε λευκό και θαλασσί χρώμα, σύμφωνα με το harpersbazaar.com. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royally_yourz

 

 

 

Μίνιμαλ και κομψή η Δούκισσα επιλέγει συνχά για τις εμφανίσεις της ανάλογα φορέματα, τα οποία η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνουν πολύ.

Όσο για τα αξεσουάρ η 40χρονη μελλοντική βασίλισσα της χώρας - ο άντρας της είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο - φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια, καθώς και ένα κολιέ το οποίο ταίριαζε με το εμβληματικό δαχτυλίδι αρραβώνων της από ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατίων.

 

 

 

 

 

 

Στην παρέλαση η Kate επέβαινε στην άμαξα μαζί με την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα και τα τρία της παιδιά, ενώ ο πρίγκιπας William συμμετείχε στους εορτασμούς ως μέρος των Ιρλανδών Φρουρών.

Στην συνέχεια ο 39χρονος royal, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είδαν από το μπαλόνι του Μπάκιγχαμ την υπερπτήση των αεροσκφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο μπαλκόνι δεν είδαμε βέβαια την Meghan Markle και τον πρίκγιπα Harry, καθώς και τον πρίγκιπα Andrew, οι οποίοι δεν είναι πλεόν ενεργά μέλη των Βρετανών royals.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ