Έρευνα για τα delivery boys: Τσιμπάνε πατατούλες και δοκιμάζουν τις κοτομπουκιές των πελατών

8 στους 10 παραδέχονται ότι έχουν «κλέψει» μια μπουκιά

 8 στους 10 εργαζόμενους στη διανομή φαγητού παραδέχτηκαν, σύμφωνα με νέα έρευνα, ότι έχουν τσιμπήσει λίγο από την παραγγελία του πελάτη τους!

Για καλή μας τύχη δεν πρόκειται για ελληνική, αλλά για βρετανική δημοσκόπηση από την εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner». Βέβαια σε πιάνει λίγο η καρδιά σου, μήπως συμβαίνουν τα ίδια και εδώ... ελπίζουμε πως όχι!

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 500 ντελιβεράδες και βάσει των συμπερασμάτων δεν ήταν λίγοι (8 στους 10!) εκείνοι που πήραν μια πατατούλα ή μια κοτομπουκιά που προοριζόταν για κάποιον πελάτη. Πάντως φάνηκαν να μην ανοίγουν άλλοι είδους φαγητά, όπως η πίτσα ή το σούσι. 

Όπως αναφέρει το studyfinds.org 1 στους 10 είπε επίσης ότι έχει χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού, όπου έκανε την παράδοση ή έχει ουρήσει κοντά στο σπίτι. 

Άλλες ενέργειες που ορισμένοι ντελιβεράδες παραδέχτηκαν περιλαβάνουν μεταξύ άλλων το να έχουν κάνει σκόπιμα ζημιά στο πακέτο (23%), να έχουν κλέψει πακέτα (17%) ή να τα έχουν ανοίξει και να τα ξανασφαγίζουν (17%).

Αν και δεν είναι «Άγιοι» - τουλάχιστον βάσει των στοιχείων  - πολλοί από αυτούς φέρονται να έχουν λόγους να είναι θυμωμένοι, αφού η έρευνα διαπιστώνει ακόμα ότι πολλοί πελάτες δεν αντιμετωπίζουν αυτούς τους εργαζόμενους με ευγένεια ή σεβασμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ