Η «ελληνική» collection του Christian Louboutin, GREEKABA στην Κηφισιά! Στην Enny Monaco η αντιπρόεδρος με Ελληνίδες που αγαπούν την μόδα (φωτό)

Η φετινή συλλογή του οίκου Louboutin μας ταξιδεύει στην Αθήνα και τις Κυκλάδες

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου έγινε στο κατάστημα Enny Monaco στην Κηφισιά η επίσημη παρουσίαση της Limited Edition Capsule Collection του Christian Louboutin, GREEKABA!

Η φετινή συλλογή του οίκου Louboutin μας ταξιδεύει στην Αθήνα και τις Κυκλάδες με μια σειρά πολύχρωμων σχεδίων εμπνευσμένα από την φύση και τη θάλασσα της Ελλάδας, την αρχαιότητα και την παραδοσιακή ελληνική λαϊκή τέχνη.

Μάριος Φιλιππούσης, Marie Richard (Senior Vice President Christian Louboutin)

Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη και στενό φίλο του Christian Louboutin , Κωνσταντίνο Κακανιά, η συλλογή Greekaba ακολουθεί την κυρία Τεπενδρή η οποία μας ξεναγεί στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου.

 

Ίρις Παπαδογιάννη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Marie Richard, Αλεξία Κάτσαρη

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κακανιά κα Μίκα Παϊζάνη με μια φίλη της, η Αμαλία Κάτσαρη και η Marie Richard

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Αλεξία Κάτσαρη, Έτα Σαμαρά

Ξένια Πίττα, Έτα Σαμαρά, Λίζα Μελά

Μέρος των εσοδών της συλλογής GREEKABA θα διατεθεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη της.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 1 Ιουνίου στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco (Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μύκονο), σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Christian Louboutin σε όλον τον κόσμο και online στο www.christianlouboutin.com.

Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Έλζα Πατσαδέλη

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Studio Panoulis

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ