Νατάσα Παζαΐτη: Εντυπωσίασε με μωβ ensemble - τα κρόσσια στην πουκαμίσα και η ασορτί τσάντα (φωτό)

Το κομψό, καλοκαιρινό σύνολο

Την Τρίτη 31/5 έγινε επίσημη παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος του Χρύσανθου Πάνα, «Greek Islands», στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής από τον υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με ομιλία της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας Μελίνας Τραυλού.

Το ίδιο βράδι μια “Greek Ιsland chic” γιορτή έλαβε χώρο στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους . Ανάμεσά τους και η Νατάσα Παζαΐτη - Κραμανλή, η οποία εντυπωσίασε με το look της. 

Χρύσανθος Πάνας, Νατάσσα Παζαΐτη - Καραμανλή, photo: Studio Panoulis

Η γενική χειρουργός (ειδική χειρουργός μαστού) και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επέλεξε για την περίασταση ένα όμορφο, καλοκαιρινό σύνολο, σε μωβ και πράσινες αποχρώσεις.

Η πουκαμίσα της είχε κρόσσια στο τελείωμα, ενώ συνδύασε το outfit της με ασορτί τσάντα. 

Σταύρος Ξαρχάκος, Νατάσσα Παζαΐτη - Καραμανλή, photo: Studio Panoulis

Το διεθνές λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά από τις εκδόσεις Assouline κυκλοφορεί ήδη και σημειώνει παγκόσμια επιτυχία. Με αφορμή ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθηναϊκή ακτογραμμή, πάνω σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκαρί, το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φυσική ομορφιά, τα μνημεία, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά όπως και τις παραδόσεις των νησιών του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ