Οι δύο πρίγκιπες μαζί! Ο νιόπαντρος Φίλιππος και ο Νικόλαος με τις γυναίκες τους Νίνα Φλορ & Τατιάνα Μπλάτνικ (φωτό)

Πέρασαν μια όμορφη βραδιά

Στην παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος του Χρύσναθου Πάνα, με τίτλο «Greek Islands» και στην λαμπερή εκδήλωση που ακολούθησε, βρέθηκαν ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με τον νιόπαντρο αδερφό του πρίγκιπα Φίλιππο και τις συζύγους τους Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ.

 Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος και η Ελβετίδα κληρονόμος, κόρη του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο με θρησκευτικό γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Photo: Instagram

Το ζεύγος ζει στο εξωτερικό αντίθετα με τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίοι ζουν μόνιμα στην χώρα μας. Πάντως και τα δύο ζευγάρια λατρεύουν τα ταξίδια και συχνά επισκέπτονται χώρες του εξωτερικού.

«Συγχαρητήρια στον @chrysanthospanas για την κυκλοφορία του βιβλίου @assouline Greek Islands. Το βιβλίο είναι απίστευτο και το ίδιο και η βραδιά. Σ ευχαριστώ που με συμπεριλάβατε.

Είναι τιμή να είμαι μέρος αυτού του όμορφου βιβλίου. Σε εσάς, στην Ελλάδα, στα νησιά της και στους απίστευτους ανθρώπους της. Αυτό ήταν το τέλειο ξεκίνημα ενός απίστευτου μήνα. Καλό Μήνα! Καλό Καλοκαίρι!» έγραψε η Τατιάνα σε σχετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από το λαμπερό event.

Φωτογραφίες: Instagram

Η ίδια επέλεξε για την βραδιά ένα όμορφο σύνολο και ειδικότερα μια πολύχρωμη φούστα ή παντελόνα, την οποία συνδυάσε με λευκό πουκάμισο και μια funky τσάντα. 

Όσο για την κομψή μητέρα της Marie Blanche Brillembourg, εκείνη εμφανίστηκε με ένα καλοκαιρινό σετ και συγκεκριμένα μια μπλούζα που έπεφτε, αφήνοντας ακάλυπτο τον ένα της ώμο και ασορτί παντελόνα.

Photo: Studio Panoulis - Marie Blanche Brillembourg, Πρίγκιπας Φίλιππος, Πριγκίππισα Nina, Πρίγκιπας Νικόλαος, Πριγκίπισσα Τατιάνα, Valerie Maier

Η Νίνα Φλορ από πελυράς της έβαλε ένα φόρεμα με μακριά μανίκια και ζιβάγκο, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρη τσάντα και πέδιλα. 

Οι δύο γιοι του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου επέλεξαν  χαλαρά looks, με τον Νικόλαο να φορά χακί παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο και τον αδερφό του λευκό παντελόνι και μαύρο πουκάμισο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ