Το πορτοκαλοκόκκινο της Kate Middleton, το navy blue της Charlotte - Ασορτί με τον μπαμπά του ο πρίγκιπας George (φωτό & βίντεο)

Στην Ουαλία οι royals μαζί με τα δύο από τα τρία τους παιδιά

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μαζί με τα δύο από τα τρία τους παιδιά, μετάφεραν σήμερα τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, στην Ουαλία.

Ειδικότερα τοζεύγος, συνοδευόμενο από τον 8χρονο πρίγκιπα George και την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte επισκέφτηκε το Κάστρο του Κάρντιφ και συνάντησαν καλλιτέχνες και μέλη που συμμετέχουν σε μια ειδική συναυλία για το Platinum Jubilee, η οποία και θα πραγματοποιηθεί εκεί.

EPA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

EPA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μαζί τους δεν ήταν βέβαια ο μικρότερος γιος τους, ο 4χρονος πρίγκιπας Louis, ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση την Πέμπτη με τις απίστευτες γρκιμάτσες του.

Για την περίσταση η 40χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να φορέσει ξανά ένα κόκκινο - πορτοκαλί coat dress της εταιρείας Eponine London, το οποίο συνδύασε με μια τσάντα DeMellier,  navy suede γόβες Gianvito Rossi και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το brand Spells of Love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily.20

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nona (@true_royals_1)

Όσο για την μικρή πριγκίπισσα, αυτή ακολούθησε τα βήματα της μαμάς της και ανακύκλωσε το navy blue Amaia παλτό της - αξίας 140 λιρών - με το οποίο την είχαμε δει στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου. Η Charlotte φορούσε ακόμα λευκά καλτσάκια και γρκι Mary Jane παπούτσια.

Όσο για τους άντρες της οικογένειας, ο William και ο διάδοχός του (τρίτος για τον θρόνο μετά τον μπαμπά του και τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο) ήταν ντυμένοι ασορτί με μπλε κοστούμια και θαλασσί πουκάμισα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nona (@true_royals_1)

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail το ζευγάρι και τα παιδιά τους πρόκειται να παρακολουθήσουν πρόβες και να συναντήσουν μερικούς από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στους εορτασμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ουαλής τραγουδίστριας Bonnie Tyler.

Επίσημες επισκέψεις με αφορμή τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, πραγματοποιούν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τον πρίγκιπα Edward και την Κόμισσα Sophie να μεταβαίνουν σήμερα στην Βόρεια Ιρλανδία..

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle - οι οποίο την Παρασκευή βρέθηκαν στον Καθεδρικό ναό του St Paul για την καθιερωμένη λειτουργία -  αναμένεται να απουσιάσουν από τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου σήμερα, καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Lilibet στο Windsor και συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Omid Scobie, θα γιορτάσουν τα γενέθλια «μαζί ιδιωτικά ως οικογένεια»

Αργότερα, ο William και ο πατέρας του θα αποτίσουν φόρο τιμής στην Βασίλισσα - μπροστά σε ένα πλήθος 22.000 ατόμων - σε μια συναυλία γεμάτη αστέρια της μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο θεωρείται απίθανο η βασίλισσα Ελισάβετ να παρευρεθεί στη συναυλία, ενώ δεν θα δώσει το παρών εεπίσης στη σημερινή Epsom Derby Day. Βέβαια αναμένεται να δει στην τηλεόραση τις εκδηλώσεις για τους εορτασμούτς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ