Ισμήνη Καλέση: «Η πρωινή ζώνη έχει αισθητική με τρελές κατσίκες - με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες» (βίντεο)

Όσα είπε η ηθοποιός

Η Ισμήνη Καλέση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και άσκησε σκληρή κριτική στην τηλεόραση.

«Η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης έχει ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι για την ίδια σήμερα να βρει κάποιο ρόλο που να την ενδιαφέρει, η Ισμήνη Καλέση ξεκαθάρισε ότι «Υπάρχουν ρόλοι για εμένα, αλλά δεν πληρώνουν. Δεν είναι ψώνιο η δουλειά μου, πρέπει να βγάζω λεφτά».

«Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες», σχολίασε ακόμα η Ισμήνη Καλέση, ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό σε πλαστικό χειρουργό που είχε επισκεφθεί.

«Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την οικογένειά της ανέφερε: «Η μητέρα μου μού έλεγε πως δεν κάνω για μάνα και να μείνω μακριά από την πολιτική. Μου είχαν κάνει πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική. Ο μπαμπάς μου πέθανε πολύ νωρίς, ήταν αριστερός, και στον ανταρτοπόλεμο τον έλεγαν “καπετάν σκοτεινό”. Ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας πατριώτης. Για να τον επιβραβεύσουν τον έστειλαν 7 χρόνια εξορία», ανέφερε η ηθοποιός για τους γονείς της, ενώ μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε ότι «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά, αλλά δε μου έλειψε τίποτα».

Μιλώντας για το γάμο της σε νεαρή ηλικία και το σύζυγό της, η ίδια σημείωσε ότι «Μόλις παντρεύτηκα, στα 18 μου, πέθανε ο πατέρας μου, ίσα που πρόλαβε να με δει ως ηθοποιό στο “Λούνα παρκ”. Το σύζυγό μου ο πατέρας μου τον λάτρεψε. Ο άνδρας μου από τα 18 μου μέχρι σήμερα έχει σταθεί δίπλα μου βράχος. Με καμάρωνε και ήταν πολύ πονηρός για να δείξει ζήλια».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, η οποία, όπως εξήγησε, την οδήγησε στον ψυχολόγο.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν “έχασα” τη μητέρα μου και το γάτο μου το Σωτήρη. Η μητέρα μου ήταν 86,5 χρονών και φορούσε δερμάτινα παντελόνια. Ζούσαμε μαζί, δεν την άφησα ποτέ. Πήρα δυο χρόνια χάπια, πήγα στον ψυχίατρο για να ξεπεράσω το “χαμό” της μητέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μία αρνητική κριτική με ενόχλησε και πήγα στα δικαστήρια και με πλήρωσαν», αποκάλυψε ακόμα η ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στα χρόνια που μεσουρανούσε εξήγησε ότι «Τότε, όταν ήσουν ηθοποιός ήσουν σαν αστέρι που λάμπει. Τώρα δεν είναι έτσι γιατί έχουν θαμπώσει τα πάντα γύρω μας».

Αναφερόμενη, τέλος, σε ακραία περιστατικά εκδήλωσης θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Ισμήνη Καλέση είπε ότι «Στην Κοζάνη μου πήραν τα παπούτσια και το καπέλο. Είχα εμμονικό θαυμαστή, αλλά κανείς δεν έβγαλε πριόνι. Με ακολουθούσε με λουλούδια, ερχόταν σπίτι, στο θέατρο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ