«Κλείνει στόματα» η Σακίρα μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ: Ο 90χρονος μπαμπάς της μπήκε στο νοσοκομείο, όχι αυτή (φωτό)

Η ανάρτηση της 45χρονης σταρ

Η Σακίρα αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στο Twitter ότι ήταν ο 90χρονος πατέρας της εκείνος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, λίγες ημέρες πριν η 45χρονη σταρ ανακοινώσει τον χωρισμό της με τον επί 11 χρόνια σύντροφό της και πατέρα των παιδιών τους Ζεράρ Πικέ.

Ειδικότερα η Κολομβιανή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να φιλά τρυφερά τον μπαμπά της William Mebarak Chadid. Ο τελυεταίος έχει τραύματα στο πρόσωπό του και μια γάζα πάνω από το μάτι του, αφού είχε μια άσχημη πτώση.

 

 

«Παιδιά, παίρνω πολλά μηνύματα ανησυχίας πως με είδαν σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη πρόσφατα. Απλώς θέλω να σας ενημερώσω πως οι φωτογραφίες αυτές είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακό, όταν ο μπαμπάς μου δυστυχώς είχε μια άσχημη πτώση και τον συνόδευσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου τώρα αναρρώνει» ανέφερε σε σχετικό κείμενο που συνόδευε το post.

Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο το Hola είχε γράψει ότι το περασμένο Σάββατο 28 Μαΐου, μετά την επιστροφή της από τις Κάννες, η Σακίρα υπέστη κρίση άγχους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τον παίκτη της F.C. Barcelona και μέλη της οικογένειάς της. 

Μάλιστα είχαν δημοσιευτεί και σχετικές φωτογραφίες, ενώ άφηναν να εννοηθεί ότι κατέρρευσε λόγω του χωρισμού της με τον 35χρονο.

 

 

Η Σακίρα και ο Πικέ, οι οποίοι ήταν μαζί από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 7χρονο Sasha και τον 9χρονο Milan, ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι χωρίζουν με μια λιτή ανακοίνωση που ανέφερε: «Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των  παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Πληοροφορίες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να απάτησε την σταρ και το πρακτορείο ειδήσεων El Periodico είχε αναφέρει ότι η Σακίρα βρήκε τον Πικέ με άλλη γυναίκα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ