Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αναχώρηση για Καλιφόρνια μετά την μία και μοναδική εμφάνισή τους στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου

Επέστρεψαν στο σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψαν στην Βρετανία το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο έκαναν μόλις μία δημόσια εμφάνιση.

Το ζεύγος μαζί με τα δύο του παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ έφυγαν την Κυριακή με ιδιωτικό τζετ για την Καλιφόρνια, όπου και ζουν πλέον μόνιμα, πριν ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση που σηματοδότησε το τέλος των εορτασμών για τα 70 χρόνια της μονάρχη στο θρόνο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δημοσιεύοντας παράλληλα και σχετικές φωτογραφίες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex φέρονται να πέταξαν από το  αεροδρόμιο Farnborough, δυτικά του Λονδίνου, το μεσημέρι της Κυριακής.

Δείτε επίσης: Ο πρίγκιπας Louis ένα κανονικό παιδί - τραβάει τα μαλλιά μιας κοπέλας, βγάζει γλώσσα στη μαμά του (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι έμενε στο Frogmore Cottage, το παλιό τους σπίτι στο Windsor, πό τότε που έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τετάρτη. Αυτή ήταν η πρωτη φορά που η Μέγκαν βρέθηκε στην Αγγλία μετά το 2020, οπότε εκείνη και ο πρίγκιπάς της εγκάτελειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Όσο για τον σύζυγό της αυτός είχε ταξιδέψει στην γενέτειρά του για την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου, τον Απρίλιο του 2021 και για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πρικγίπισσας Νταϊάνα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η εμφάνιση - έκπληξη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ & το μήνυμά της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο (φωτό & βίντεο)

 

Η μόνη φορά που τους είδαμε δημόσια ήταν την περασμένη Τετάρτη που βρέθηκαν στον Καθεδρικό Ναό του St Paul για την καθιερωμένη λειτουργία. Η Μέγαν είχε κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με λευκό coat dress και καπέλο στο ίδιο χρώμα.

Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ δεν εμφανίστηκαν καθόλου δημόσια. Το ζεύγος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής τους στο Frogmore Cottage με τα παιδιά του, ενώ για τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους (4/5) οργάνωσαν μια μικρή μάζωξη στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ