Τραγωδία σε ράντσο : Δολοφόνος – δραπέτης των φυλακών σκότωσε παππού & τα 4 εγγόνια του - Η ανήκουστη ατυχία της οικογένειας (βίντεο/φωτό)

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ καθώς σε λιγότερο από δέκα μέρες βυθίστηκαν στο πένθος με ένα ακόμη μακελειό. 

Αυτή τη φορά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ένας 66χρονος μαζί με τα 4 εγγόνια του οι οποίοι είχαν πάει στο ράντσο στην κομητεία Λέον για να ολιγοήμερες διακοπές.

Δράστη ένας διακεκριμένος κακοποιός ο 46χρονος Gonzalo Lopez, ο οποίος είχε σχέσεις με την Μεξικάνικη Μαφία και είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και απαγωγές. Ο 46χρονος είχε αποδράσει στις 12 Μαΐου από την αστυνομική κλούβα  κατά τη μεταφορά του σε άλλη πτέρυγα των φυλακών. 

Ακινητοποίησε τον φρουρό μαχαιρώνοντάς τον, στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο της κλούβας και όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Τρεις εβδομάδες αργότερα βρέθηκε στο ράντσο της οικογένειας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του ήταν να κλέψει το αυτοκίνητο και ρούχα για να διαφύγει. Στην «επίσκεψή» του στο ράντσο εκτυλίχθηκε άλλο ένα μακελειό. Σκότωσε τον 66χρονο  Mark Collins και τα τέσσερα εγγόνια του,  τον 18χρονο Waylon, τον 16χρονο Carson, τον 11χρονο Hudson και τον συνομήλικο του Collins. Πήρε ένα λευκό φορτηγάκι μάρκας Chevrolet και ένα όπλο και διέφυγε. 


Οι αρχές εξαπέλυσαν νέο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του δραπέτη, ο οποίος έπεσε τελικά νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. 

 

Στο μεταξύ μετά το νέο μακελειό, οι Αρχές του Τέξας σταμάτησαν τις μεταφορές των φυλακισμένων και αυτές γίνονται μόνο για ειδικούς ιατρικούς λόγους και κάτω από ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ