Σε αυτή τη χλιδάτη έπαυλη έμενε η Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης με τον Τζόνι Ντεπ - Ήταν 1.200τμ & πλήρωνε 22.500 δολάρια το μήνα ενοίκιο (φωτό)

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δηλώνει ότι δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τα χρήματα στον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ τα οποία εκδίκασε το δικαστήριο.

Αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή έπαυλη που έμενε η Αμπερ Χερντ (Amber Heard) κατά την διάρκεια της δικαστικής μάχης με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

Photo via Daily Mail

Η ηθοποιός φέρεται να νοίκιασε μια έπαυλη 1200 τετραγωνικών μέτρων στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια, ένα καταπράσινο προάστιο της Ουάσινγκτον, το οποίο απέχει 25 λεπτά οδικώς από το δικαστικό μέγαρο της Κομητείας Φέρφαξ.

Photo via Daily Mail

Η πολύκροτη δίκη κράτησε έξι εβδομάδες. Η έπαυλη διαθέτει γήπεδο τένις, οικιακό κινηματογράφο, οκτώ υπνοδωμάτια, σπα και μία μοναδικού ύφους εντυπωσιακή σκάλα στην είσοδο.


Photo via Daily Mail

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ μίλησε στην εκπομπή «Today Show».

Photo via Daily Mail

Ερωτηθείσα αν η ηθοποιός είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης στον Τζόνι Ντεπ, η δικηγόρος Έλεϊν Μπρέντχοφτ (Elaine Bredehoft) απάντησε «όχι, απολύτως όχι».

Photo via Daily Mail

Μάλιστα όπως ανέφερε, η Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση.

Photo via Daily Mail

Παρά τους ισχυρισμούς της δικηγόρου για οικονομικά προβλήματα, η Χερντ έμεινε στην πολυτελή βίλα με την οικογένειά της, ενώ η δίκη συνεχιζόταν, σύμφωνα με το TMZ.


Photo via Daily Mail

Μια καταχώριση σε μεγάλη ιστοσελίδα ακινήτων το περιγράφει ως «ένα από τα πιο ξεχωριστά ιδιωτικά κτήματα του ΜακΛίν». Ξεχωρίζει το «μεγάλο φουαγιέ δύο ορόφων και η διπλή καμπυλωτή σκάλα. Ένα ξεχωριστό και ονειρεμένο ακίνητο».

Photo via Daily Mail

Τα αρχεία ενοικίασης στην καταχώριση δεν περιλαμβάνουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά δείχνουν ότι το ακίνητο ενοικιάστηκε στις 4 Μαΐου 2020 για $22.500 το μήνα.


Photo via Daily Mail

Σύμφωνα με την Dailymail μάρτυρες φέρεται να είδαν την Χερντ στο σπίτι με την αδερφή της Γουίτνεϊ και την κόρη της Όμαγκ Πέιτζ.

Photo via Daily Mail

Η δικηγόρος της Χερντ, επέμεινε επίσης ότι οι ένορκοι επηρεάστηκαν από την κοινή γνώμη, ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις αυστηρές εντολές του δικαστηρίου να μην διαβάζουν τίποτα για την υπόθεση εκτός δικαστηρίου.


Photo via Daily Mail

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεάστηκαν», είπε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Ήταν φρικτό και ήταν πραγματικά, μονόπλευρο», κάνοντας λόγο για «το ρωμαϊκό Κολοσσαίο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ