26χρονη πήγε να φτιάξει τα δόντια της & κατέληξε να μοιάζει με άλογο! Ο οδοντίατρος αποδείχτηκε… φοιτητής (βίντεο)

Δεν μπορούσε να φάει και να κλείσει το στόμα της κανονικά...

Η φράση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση της 26χρονης Aida Azizii, από το Λονδίνο, η οποία αποφάσισε «παρορμητικά» να φτιάξει τα δόντια της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές και κατέληξε με ένα χαμόγελο «Lego».

Η κοπέλα ήταν στο Ιράν μαζί με την οικογένειά της όταν έκλεισε το ραντεβού, σύμφωνα με τα όσα έχει μοιραστεί η ίδια σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο ΤικΤοκ.

Αφού πέρασε εννέα ώρες στην καρέκλα του οδοντρίατρου - κατά την πρώτη τους συνδρία - και πλήρωσε $965AU (648.71 ευρώ) για 19 δόντια κατέληξε με ένα χαμόγελο που έμοιαζε περισσότερο με πλήκτρα πιάνου!

Η Aida, όπως αναφέρει η Daily Mail, είδε ότι πολλοί άνθρωποι,  συμπεριλαμβανομένων των ξαδέρφων της στο Ιράν, είχαν φτιάξει τα δόντια τους και θέλησε και αυτή να αποκτήσει με την σειρά της ένα λαμπερό χαμόγελο. Έτσι πήγε σε έναν οδοντρίατρο που της συνέντησε ένας συγγενής της. 

«Δεν έλεγξα τη σελίδα τους στο Instagram, τίποτα. Τους εμπιστεύτηκα, οπότε τηλεφώνησα σε αυτόν τον γιατρό και μου είπε "μπορείς να έρθεις σήμερα στις 7 το απόγευμα"», εξήγησε.

Όταν έφτασε, ο γιατρός ήταν είχε έναν άλλο ασθενή και έτσι ο βοηθός του άρχισε να φτιάχνει τα δόντια της Aida και την έπεισε να διαλέξει το πιο λευκό που υπήρχε. Στη συνέχεια ο βοηθός έπρεπε να πάει σπίτι του, οπότε την ανέλαβε ο γιατρός. 

Σε αυτό το στάδιο η 26χρονη είχε δύο ανομοιόμορφα δόντια, ωστόσο ο οδοντρίατρος την διαβεβαίωσε ότι μόλις τα τροχήσουν θα «φαίνονται καλύτερα».

«Τελείωσε τα δόντια μου στις 4 το πρωί (...) κυριολεκτικά σε σοκ. Ήθελα να κλάψω, αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη γιατί ήταν 4 το πρωί που ήθελα απλώς να πάω σπίτι εκείνη τη στιγμή» είπε η κοπέλα σε βίντεο που έχιε ανεβάσει στο TikTok.

«Φαίνονται γελοία - όπως τα Tic Tac, τα πλήκτρα του πιάνου και το χρώμα είναι γελοίο. Μοιάζω με άλογο» πρόσθεσε.

Το επόμενο πρωί πήρε τηλέφωνο στο οδοντριατρίο για να κλείσει ραντεβού για να να της φτιάξουν τα δόντια, με τον γιατρό να προσπαθεί να τα λειάνει στις άκρες.  «Τον άφησα απρόθυμα να δουλέψει ξανά στα δόντια μου. Απλώς πονούσα τόσο πολύ», εξήγησε 

Ήταν τόσο επώδυνο που δεν  μπορούσε να φάει, να κοιμηθεί ή να κλείσει το στόμα της εντελώς,  με αποτέλεσμα να στεγνώσουν τα χείλη της και ακόμη και η φωνή της να αλλάξει.

Τελικά μετά από έρυνα η Aida κατάφερε να βρει έναν πιο αξιόπιστο γιατρό, οποίος ήταν πρόθυμος να της φτιάξει τα δόντια. Ο ίδιος πάντως σοκαρίστηκε εξίσου με την δουλειά που έκανε ο συνάδελφός του στην 26χρονη κοπέλα!

«Μου είπαν ότι επειδή ήταν τόσο μεγάλα και όλη η πίεση ήταν στα μπροστινά μου δόντια, αν τα είχα αφήσει χωρίς θεραπεία, τα φυσικά μου δόντια θα είχαν πέσει τελικά», είπ η Aida.

«Βρήκα το Instagram του γιατρού και στο βιογραφικό του έγραψε "φοιτητής πανεπιστημίου" οπότε δεν είναι καν γιατρός και τώρα που το σκέφτομαι δεν είδα κανένα πιστοποιητικό στο ιατρείο του», είπε ακόμα. «Μην είστε ανόητοι σαν εμένα - σκεφτείτε πριν κάνετε πράγματα (..) κάντε την έρευνά σας και ελέγξτε τη σελίδα τους στο Instagram» συμβούλεψε τους Followers της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ