Έπεσε σε κώμα, ξύπνησε και ο αρραβωνιαστικός της έμενε πλέον με άλλη γυναίκα! - την είχε μπλοκάρει & στα social media (βίντεο)

Ήταν πέντε μήνες στο νοσοκομείο και αυτός απλά συνέχισε τη ζωή του...

Σε ηλκία 25 ετών η Brie Duval τα είχε όλα: Μόλις είχε μετακομίσει από την Αυστραλία στον Καναδά, εργαζόταν στην δουλειά των ονείρων της και βρισκόταν σε μια όμροφη σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Όμως ένα βράδυ τον περασμένο Αύγουστο όλα άλλαξαν... Σε μια βραδινή έξοδο με φίλους της η Brie είχε μια άσχημη πτώση σε ένα πάρκινγκ στο οποίο γινόντουσαν ακόμα εργασίες. Καθώς δεν υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες η κοπέλα κατέληξε να πέσει από μεγάλο ύψος και να χτυπήσει το κεφάλι της.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλμπέρτα και μπήκε σε τεχνητή υποστήριξη στη ΜΕΘ, με εγκεφαλική κάκωση και πολλά σπασμένα οστά, σύμφωνα με την mirror.co.uk.

Βρισκόταν σε κώμα για τέσσερις εβδομάδες με τους γιατρούς να λένε στην μητέρα της ότι  υπήρχε μόνο 10% πιθανότητα να τα καταφέρει. Ευτυχώς οι γονείς της αρνήθηκαν να την βγάλουν από την τεχνητή υποστήριξη και μέσα σε τρεις εβδομάδες είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Όταν ξύπνησε χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να θυμηθεί την ζωή της, αφού είχε αμνησία. Ωστόσο σιγά, σιγά κατάφερε να επαναφέρει πάγματα στην μνήμη της. ενώ η οικογένειά της, της έδωσε παράλληλα πίσω το τηλέφωνό της.

Βέβαια τα όσα την περίμεναν μόνο ευχάριστα δεν ήταν! Ο αρραβωνιαστικός της, με τον οποίο ζούσε μαζί πριν από το ατύχηα, την είχε είχε μπλοκάρει στα social media και είχε συνεχίσει τη ζωή του με άλλη γυναίκα.....

«Επιτέλους μου έδωσαν το τηλέφωνό μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να του τηλεφωνήσω και απλώς να δω αν ήξερε τι συνέβη. Δεν είχε έρθει να με δει» είπε η Brie στη The Mirror.

Η κοπελα εξήγησε ότι άνοιξε το κινητό της για να του στείλει μήνυμα όμως είδε το μήνυμα μιας γυναίκας που της έγραφε ότι αυτή είναι τώρα με το αγόρι της και πως ο τελεταίος μένει πλέον μαζί με εκείνη και τον γιο της. «Μην επικοινωνήσετε μαζί μου» της έγραψε επίσης.

«Δεν έχω ακούσει νέα του από τότε μπήκα στο νοσοκομείο. Οπότε δεν ξέρω καν γιατί συνέβη αυτό» θα προσθέσει η Brie.

Την ίδια ώρα είχε να αντιμετωπίσει ένα ακόμα θέμα όταν ξύπνησε από το κώμα, αφού δεν μπορούσε να δει τους γονείς της, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αυστραλία και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού.

 

 

 

 

«Είπαν στη μαμά μου ότι είχα 10% πιθανότητες να ζήσω και ότι θα έπρεπε να πάει στον Καναδά το συντομότερο δυνατό γιατί τα πράγματα δεν ήταν καλά. Αυτό ήταν στην κορύφωση του Covid, οπότε στην Αυστραλία δεν επέτρεπαν να φύγουν και να μπουν ταξιδιώτες στη χώρα.

Η μαμά και ο μπαμπάς μου πήγαν στην κυβέρνηση και ζήτησαν ειδική άδεια για να με αποχαιρετήσουν καθώς τα πράγματα ήταν άσχημα σε εκείνο το σημείο. Τους την αρνήθηκαν...» συμπλήρωσε.

Έτσι η μητέρα της κοπέλας είπε στους γιατρούς να μην την βγάλουν σε καμία περίπτωση από την τεχνητή υποστήριξη.  Το περιστατικό την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι δεν θέλει να μείνει ποτέ ξανά μακριά από την οικογένειά της και από τότε επέστρεψε στην Αυστραλία για να είναι κοντά τους.

 

Η Brie βρισκόταν στο νοσοκομείο για συνολικά πέντε μήνες καθώς ανέρρωσε από το ατύχημα, και ενώ δεν είχε τους γονείς της δίπλα της, ευτυχώς ο καλύτερός της φίλος, ο Sam έκανε ένα οκτάωρο ταξίδι μετ' επιστροφής κάθε Σαββατοκύριακο για να την επισκεφτεί, Παρέα στο νοσοκομείο της έκανε και η μαμά του κολλητού της.

«Η Σάντυ ερχόταν και με επισκεπτόταν κάθε μέρα καθώς ζούσε στην πόλη, φρόντιζε να έχω όλα όσα χρειάζομαι, αφού δεν είχα μαζί μου την μαμά μου. Έμενε για ώρες, έπαιζε επιτραπέζια παιχνίδια μαζί μου και ενημέρωνε την μητέρα μου».

Η διαδικασία ανάρρωσης συνεχίζεται για την Brie, η οποία μαθαίνει να ζει με TBI ( traumatic brain injury) και τώρα θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το πως είναι η ζωή μετά από μια τέτοια περιπέτεια υγείας.  Έτσι άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο Tik Tok και να μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ