Ο François Hollande επιτέλους ντύθηκε γαμπρός! Πρώτος γάμος με την Julie Gayet - έχει 4 παιδιά από την Royal που ποτέ δεν παντρεύτηκε (φωτό)

Ο πρώη πρόεδρος της Γαλλίας παντρεύτηκε στα 67 του

Ο 67χρονος πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας François Hollande (Φρανσουά Ολάντ) παντρεύτηκε την ηθοποιό και παραγωγό Julie Gayet (Ζουλί Γκαγιέ).

Ο γάμος του ζευγαριού, όπως ανέφερε ηεφημερίδα «La Montagne», έγινε στις 4 Ιουνίου στο δημαρχείο της Tulle με την 50χρονη Julie να επιλέγει ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια.

 

 

Σύμφωνα με το parismatch.com αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για την ηθοποιό που υπήρξε παντρεμένη (2000-2006) με τον σκηνοθέτη Santiago Amigorena, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Tadeo και τον Ezekiel.

Ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας πάλι δεν είχε ξαναντυθεί γαμπρός, παρόλο που έχει τέσσερα παιδιά με την Ségolène Royal (τον Thomas, την Clémence, τον Julien και την Flora).  Ο χωρισμός τους ανακοινώνεται το βράδυ του δεύτερου γύρου των εκλογών του 2007.

O François Hollande με την Ségolène Royal - Photo: AP POOL via ΑΠΕ/ΜΠΕ 

Δεν ήταν επίσης παντρεμένος με την δημοσιογράφο  Valérie Trierweiler, με την οποία μοιράστηκε την ζωή του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και την οποία απάτησε με την Γαλλίδα ηθοποιό. Η Trierweiler ζούσε μαζί του στο Ελιζέ ωστόσο ο πολιτικός είχε έθεαθεί να φεύγει πάνω σε ένα σκούτερ από το σπίτι της νέας του φιλενάδας!

Ο François Hollande με την Valérie Trierweiler -Photos: EPA FILE via AΠΕ-ΜΠΕ

Τον Ιανουάριο του 2014 η γαλλική έκδοση του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Closer δημοσίευσε φωτογραφικό αφιέρωμα σχετικά με πιθανολογούμενη κρυφή σχέση του πολιτικού με την  Julie Gayet.  

 

 

 

 

Το δημοσίευμα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο. Από την πλευρά του Hollande εκφράστηκε οργή για «παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής» και απείλησε με αγωγές κατά του περιοδικού.

Η ίδια η Gayet είχε ήδη υποβάλει καταγγελία, από τον Μάρτιο του 2013, στην εισαγγελία του Παρισιού κατά υπεύθυνων για τη διάδοση φήμης σχετικά με σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.

Photo: EPA via ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μετά τις νομικές απειλές το περιοδικό ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε απόσυρση του δημοσιεύματος από την ηλεκτρονική του έκδοση. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες και ενώ τα σχετικά δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή συνεχίζονταν, με δήλωση του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Hollande ανακοίνωσε τον τερματισμό της σχέσης του με την Trierweiler.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ