Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας με λευκό δαντελένιο φόρεμα - πινελιά οι θαλασσί γόβες & το ασορτί τσαντάκι (φωτό & βίντεο)

Μια σικάτη, καλοκαιρινή εμφάνιση

Στα λευκά η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που παρευρέθηκε την Τρίτη (7/6) στην τελετή παράδοσης της Εθνικής Σημαίας στην Ειδική Ναυτική Πολεμική Δύναμη.

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε έκανε μια άκρως καλοκαιρινή και σικάτη εμφάνιση αφού επέλεξε ένα midi φόρεμα με δαντέλα από το brand Sfera, το οποίοκο στίζει 97$ (90.31 ευρώ).

Αν και το άσπρο είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγει συχνά και που την κολακεύει ιδιαίτερα, η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων δεν «φοβάται» να προσθέσει στα looks της και πιο έντονες αποχρώσεις.

Έτσι έσπασε τη μονοχρωμία με τα αξεσουάρ της! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το outfit ολοκληρώθηκε με γαλάζιες γόβες και τσαντάκι από την εταιρεία Magrit.

EFE via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 49χρονη μητέρα της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας, προτίμησε να μαζέψει τα μαλλιά της επάνω ενώ συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ταίριαζαν με το τσαντάκι και τις γόβες της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ